Life

Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată despre Andra. “O imagine cât o mie de cuvinte”

11.05.2021 | 17:13
Andreea Balan dezvaluire neasteptata despre Andra O imagine cat o mie de cuvinte
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andra sunt două dintre cele mai apreciate cântărețe din topurile muzicale, blondina mărturisind recent ce le leagă. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a publicat o fotografie care spune mai mult decât o mie de cuvinte. 

Jumătatea trupei Andrei și soția lui Cătălin Măruță au apărut împreună pe rețelele de socializare, alături de fetițele lor. Artistele au luat prin surprindere pe toată lumea pentru că nimeni nu se aștepta să fie prietene la cataramă sau să țină legătura.

ADVERTISEMENT

Blondina și jurata de la „Românii au talent” nu sunt deloc rivale, ba chiar sunt prietene încă de la începutul carierei lor. Andreea Bălan și Andra se știu de mai bine de 20 de ani, dovadă că le leagă foarte multe amintiri frumoase și unice.

Andreea Bălan, poză surpriză cu Andra. Cum se înțeleg cele două vedete

„O poză cât o mie de cuvinte.✨ Andra înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece ne știm de peste 20 de ani de când dormeam în turnee împreună și iată-ne astăzi cu copii.?❤️?

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult de fiecare dată când o revăd???”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare, alături de o imagine în care apare cu frumoasa brunetă și cu fetele lor.

Vedeta de la Antena 1 și Andra au o prietenie foarte frumoasă și sudată, dovadă că de fiecare dată când se întâlnesc se iau în brațe și le năpădesc amintirile, mai ales acum că fiecare are familie și copii.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Pro TV a povestit la un moment dat că primul turneu în care a mers a fost alături de fetele de la Andre, având o istorie foarte frumoasă în spate. Și unde mai pui că Andreea Bălan a fost un fel de mentor pentru soția lui Cătălin Măruță.

Fosta jurată de la Vocea României a dezvăluit la un moment dat că blondina i-a oferit sfaturi vestimentare, precizând că a îndemnat-o să-și pună înaintea unui concert niște pantaloni scurți și o bluză ceva mai decoltată.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andra, prietenie de peste 20 de ani. Ce amintiri le leagă

„Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântam pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel.

Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu Andra am aceeași bucurie inocentă ca la 13 ani.

Unele sentimente nu se schimbă niciodată chiar dacă trece timpul”, este un alt mesaj lăsat de Andreea Bălan în trecut despre relația cu Andra.

Cântărețele au o relație specială datorită pasiunii pentru muzică, de-a lungul timpului reușind să păstreze această legătură fără certuri sau scandaluri. Ele își lasă frecvent comentarii în online, fanii apreciind enorm că le văd împreună.

ADVERTISEMENT