Life

Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre Viviana Sposub. A uimit pe toată lumea cu ce a spus despre iubita lui George Burcea

Declarația despre Viviana Sposub cu care Andreea Bălan a uimit pe toată lumea. Ce a spus despre actuala iubită a fostului soț?
04.05.2023 | 08:13
Andreea Balan dezvaluire surprinzatoare despre Viviana Sposub A uimit pe toata lumea cu ce a spus despre iubita lui George Burcea
Andreea Bălan, declarație neașteptată despre Viviana Sposub. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a fost la cuțite cu Viviana Sposub și George Burcea, Andreea Bălan a făcut o declarație neașteptată. Ce a spus despre partenera fostului său soț, la un an de când declara că nu vrea să se afle în preajma copiilor săi.

Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată despre Viviana Sposub

Divorțul dintre Bălan și George Burcea a fost unul dificil, între ei izbucnind adesea scandaluri, în timpul cărora și-au adus numeroase acuzați și injurii. Însă, acum , pare că lucrurile s-au așezat cât de cât.

ADVERTISEMENT

În podcast-ul lui Jorge, Andreea Bălan a afirmat că l-a iertat pe George Burcea și că a făcut pace cu el- prin meditație, căci, în realitate, nu au vorbit. Cu toate astea, nu a ezitat să-l înțepe puțin cu privire la rolul din Wednesday.

Întrebată dacă e gelos pe succesul actorului, Andreea Bălan a afirmat că nu poate fi doar pentru cele trei sau patru secunde în care apare în serial. A afirmat, în schimb, că-i dorește să facă bani, pentru a le da pensie alimentară fetițelor pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

„Se poartă frumos”

Dar Andreea Bălan a făcut și o dezvăluire neașteptată cu privire la Viviana Sposub. Dacă în trecut nici nu suporta ca fetele să stea de vorbă cu ea, artista s-a răzgândit acum și și-a schimbat complet părerea.

„Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a spus Andreea Bălan despre Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu suporta ca Viviana să fie în preajma fetițelor

Andreaa Bălan a luat pe toată lumea prin surprindere cu afirmația. În urmă cu un an, chiar înainte de a se încheia divorțul, artista și fostul soț erau la cuțite. George Burcea susținea că nu este lăsat să se apropie de fetițe și că vedeta le-a vorbit urât lui și Vivianei.

„Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele? Iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei. Dar ce pot să fac eu?”, a declarat George Burcea pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

„Nu am înjurat pe nimeni. Minte cu nerușinare. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub). Și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație”, a fost reacția Andreei Bălan la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT