Life

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă! Apariție rară la Te cunosc de undeva

27.03.2021 | 19:19
Andreea Balan din nou in rochie de mireasa Aparitie rara la Te cunosc de undeva
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, iar imaginea a fost postată chiar de cântăreață pe contul personal de Instagram!

Jurata de la Te cunosc de undeva și-a dorit să fie o mireasă modernă în gala emisiunii de la Antena 1 din 27 martie 2021.

ADVERTISEMENT

A purtat o rochie scurtă, iar pe cap a avut un voal în momentul recitalului pe care l-a susținut în deschiderea emisiunii, alături de Aurelian Temișan.

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă, de data asta la Te cunosc de undeva

„Nașu @temishan și fina @andreeabalanofficial vor deschide gală Nunta cu un super recital! Haideți alături de noi mâine seară, de la 20.00 să ne distrăm pe cinste în prima nuntă din istoria acestui show!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii vedetei au reacționat imediat la imaginea pe care Andreea a postat-o pe rețeaua de socializare, majoritatea scriind că abia așteaptă să vadă momentul pe care cei doi artiști l-au pregătit pentru telespectatorii Antenei 1.

În viața reală, Andreea o duce bine din punct de vedere sentimental, chiar dacă încă nu se pune problema de o nouă nuntă.

ADVERTISEMENT
andreea bălan
Andreea Bălan, în rochie de mireasă în gala din 27 martie a emisiunii Te cunosc de undeva

Cântăreața s-a reorientat după divorțul de George Burcea

Componenta blondă a trupei Andre a divorțat în urmă cu ceva timp de George Burcea, iar despărțirea dintre cei doi a ținut luni bune prima pagină a tuturor tabloidelor.

După separarea destul de controversată de George, cu care are două fetițe minunate împreună, Andreea a cunoscut un nou bărbat, unul care a făcut-o să se simtă din nou o femeie împlinită.

ADVERTISEMENT

Vara trecută, Andreea a fost văzută de câteva ori în companie lui Tiberiu, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu.

Cei doi au fost destul de rezervați la început cu relația lor, dar pe parcursul timpului Andreea a recunoscut în cele din urmă că este împreună cu el, nedorind să ofere detalii intime despre această nouă poveste de amor.

La rândul său, fostul soț al Andreei Bălan s-a cuplat cu o tânără pe care o știe toată România. Acesta s-a îndrăgostit de asistenta de televiziune Viviana Sposub cu care a concurat la ultima ediție Ferma vedetelor de la PRO TV.

ADVERTISEMENT