Life

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Vedeta a surprins pe toată lumea

20.02.2021 | 16:14
Andreea Balan din nou in rochie de mireasa Vedeta a surprins pe toata lumea
Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. Vedeta a surprins pe toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, luând prin surprindere pe toată lumea. Cântăreața a postat câteva filmulețe în mediul online în care le arată fanilor săi cum arată ținuta aleasă. 

Vedeta a optat pentru o rochie albă, scurtă și cu un voal pe cap, ținuta fiind purtată în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, acolo unde este jurat. Artista nu s-a sfiit să îmbrace încă o dată rochia albă de mireasă, precizând că poate face acest lucru de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a amuzat copios pe seama încălțărilor din picioare, Andreea Bălan arătându-le fanilor și acest detaliu. Cântăreața a ales o pereche de bocanci, imaginile cu ținuta putând fi văzute de internauți și fani în show-ul de la Antena 1.

Andreea Bălan, mireasă din nou? Cum s-a îmbrăcat frumoasa artistă

„Astăzi sunt mireasă… mireasă în bocanci. De ce oare, de ce oare, nu se știe, veți afla la «Te cunosc de undeva» de la ora 20:00. Azi și mâine am filmări… vedeți, sunt mireasă. 

ADVERTISEMENT

Ce, mie îmi place mireasă de mai multe ori în viață. Care e problema? Nicio problemă!”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory, acolo unde a publicat câteva filmări în care apare în rochie de mireasă.

Andreea Bălan, în platoul de la Te cunosc de undeva!
Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa cântăreață a îmbrăcat pentru prima oară rochia albă în septembrie 2019, când s-a căsătorit religios cu actorul, George Burcea, cu care are două fetițe. Vedeta a purtat la marele eveniment 3 astfel de ținute, una mai frumoasă ca cealaltă.

ADVERTISEMENT

„Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent.

Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum și fluturași și sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.

ADVERTISEMENT

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, spunea Andreea Bălan înainte de nuntă, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT