Life

Ce a uitat să spună Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea! Dezvăluiri exclusive despre despărțirea lor

Andreea Bălan a anunțat, acum câteva zile, că divorțul ei și al lui George Burcea s-a finalizat, dar adevărul este că cei doi, legal vorbind, sunt în continuare căsătoriți.
18.02.2022 | 18:04
Ce a uitat sa spuna Andreea Balan despre divortul de George Burcea Dezvaluiri exclusive despre despartirea lor
Ce a uitat să spună Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a anunțat acum câteva zile că a divorțat de George Burcea. Chiar dacă procesul lor de divorț este la solicitarea cântăreței, ”la secret”, la Tribunalul Buftea, lucrurile nu sunt atât de simple cu privire la despărțirea oficială.

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că mai este cel puțin un termen până la decizia magistraților în ceea ce privește divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

ADVERTISEMENT

Ce a uitat să spună Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (întrebată dacă a câștigat ce și-a propus în procesul de divorț, n. red.) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat.

Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus Andreea Bălan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Andreea Bălan a anunțat că a divorțat deja de George Burcea, adevărul pare să fie subtil diferit. Mai exact, deși cântăreața și actorul se judecă deja de doi ani în dificilul lor proces de despărțire, va mai dura, în realitate, cel puțin câteva zile până vor divorța oficial.

Divorțul cântăreței și al actorului nu a fost încă pronunțat

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan nu a fost pronunțat încă. În cel mai bun caz, așa cum speră să se petreacă amândoi protagoniștii, despărțirea lor oficială, în acte, ar putea avea loc pe 22 februarie 2022, atunci când este următorul termen al procesului.

ADVERTISEMENT

Asta dacă nu se amână, așa cum se petrece de luni bune încoace, judecătorii deliberând în procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea în baza multelor documente depuse la dosar. Din informațiile FANATIK, decizia magistraților va privi teme spinoase: cine este cel în culpă pentru destrămarea căsniciei și acordarea custodiei fiicelor celor doi, precum și stabilirea cuantumului pensiei alimentare.

”A fost încă o amânare! Abia aștept să se finalizeze procesul, să se dea o sentință”, ne spunea George Burcea, cu ceva timp în urmă, sperând să nu îl prindă primăvara tot căsătorit cu Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

E adevărat, de-a lungul celor doi ani de când se judecă în procesul de divorț, între Andreea Bălan și George Burcea s-a dus un război dur, scandalurile dintre cei doi fiind de notorietate.

Andreea Bălan și George Burcea, despărțire cu scandaluri epocale

Andreea Bălan a cerut divorțul la începutul anului 2020, acuzând culpa lui George Burcea în desfacerea căsătoriei și solicitând, conform informațiilor FANATIK, custodia exclusivă a celor două fete ale cuplului.

De doi ani deja cei doi se judecă în procesul de divorț, nenumăratele termene ale procesului ținut la solicitarea Andreei Bălan la secret au fost dublate de scandaluri pe măsură între cei doi. În plus, cum George Burcea a fost și condamnat după ce a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, relația dintre ei a devenit și mai dificilă, iar comunicarea, aproape inexistentă.

În altă ordine de idei, de când sunt în divorț, cei doi au avut timp să își găsească și alți parteneri de viață. Mai exact, George Burcea a cunoscut-o pe Viviana Sposub, iar acum cei doi își fac, public, mărturisiri fierbinți de dragoste, relația lor depășind deja un an de ”viață”, Andreea Bălan nu a fost la fel de norocoasă.

Cântăreața, care a avut o relație cu Tiberiu Argint, s-a despărțit, discret, de acesta cu ceva timp în urmă. Acum, viața ei amoroasă are un statut incert, cântăreața Andreea Bălan bucurându-se de vacanțe exotice fără să își prezinte companionii.

ADVERTISEMENT