Life

Andreea Bălan, vedetă în două emisiuni la Antena 1: “M-am antrenat zilnic. Am vânătăi, zgârieturi”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri despre cele două proiectele în care este implicată la Antena 1. Vedeta s-a antrenat în fiecare zi pentru ca totul să fie perfect.
23.03.2022 | 19:36
Andreea Balan vedeta in doua emisiuni la Antena 1 Mam antrenat zilnic Am vanatai zgarieturi
Andreea Bălan, vedetă în două emisiuni la Antena 1. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan le-a dezvăluit fanilor amănunte despre emisiunile în care este implicată la Antena 1. Aceasta spune că nu a crezut niciodată că va găsi ceva care să o atragă la fel de mult ca muzica și dansul.

Andreea Bălan, vedetă în două emisiuni la Antena 1: “M-am antrenat zilnic. Am vânătăi, zgârieturi”

Andreea Bălan și-a anunțat fanii că de mai bine de o lună se antrenează și urmează să apară în emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Aceasta a lucrat extrem de mult și a recunoscut că este plină de julituri, vânătăi și tăieturi.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, este foarte fericită pentru că a descoperit că patinajul îi place la fel de mult ca muzica și dansul.

“Dragii mei, sunt foarte fericita să vă anunț în sfârșit pentru ce mă antrenez de ceva timp. Ei bine, în ultima luna, m-am antrenat zilnic (cu vânătăi, julituri, tăieturi) pentru un super moment special în emisiunea Dancing on Ice. Îl veți vedea într-una din galele viitoare.

ADVERTISEMENT

Și sunt cea mai norocoasa deoarece am cel mai potrivit partener. Super talentat, puternic, ambițios și charismatic, Gabriel Coconu, care îmi face toate nebuniile (prizele). Alături de el pot să zboor până la stele.

Sincer, nu credeam că voi mai găsi ceva care să îmi placă atât de mult la fel ca muzica și dansul. Iată că patinele și gheața m-au făcut să mă îndrăgostesc iremediabil” , a scris Andreea Bălan pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

“Nu am patinat niciodată”

Pentru Andreea Bălan lucrurile au fost destul de dificile la antrenament, pentru că nu a patinat niciodată.

“De menționat că nu am patinat niciodată, (ora în care doar am pus patinele în picioare anul trecut pentru un vlog, nu se pune). Acum îmi doresc să fiu cât mai buna și să performez măcar 50 % față de cum o fac deja în dans”, a mai scris vedeta.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan are un program extrem de încărcat. A început filmările și pentru emisiunea Te cunosc de undeva, acolo unde este jurat.

“Ador scaunul de jurat. Sunt foarte fericita ca azi am început sezonul 17 și azi filmam Gala 1. Vă promitem un sezon excepțional și spectaculos!!!”, a fost mesajul Andreei Bălan postat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT