Life

Andreea Bălan, emoționată până la lacrimi. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei sale de naștere

23.06.2020 | 13:20
Andreea Balan emotionata pana la lacrimi Ce mesaj ia transmis tatal ei cu ocazia zilei sale de nastere
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan împlinește astăzi 36 de ani! Tatăl cântăreței, Săndel, i-a transmis un mesaj care a făcut-o să lăcrimeze pe vedeta care în ultima săptămână a stat ca pe ghimpi după focarul de coronavirus descoperit la Antena 1.

Andreea Bălan împlinește astăzi 36 de ani, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj emoționant

„La mulți ani, minunata mea fiica, la cât mai multe realizări, împliniri maxime și sănătate alături de nepotelele mele dragi!??? Tata te iubește!”, este mesajul de-a dreptul emoționant pe care l-a transmis Săndel Bălan.

ADVERTISEMENT

Cântăreața, a cărei zi de naștere a picat într-o zi de marți anul ăsta, are numai motive de bucurie, dincolo de problemele care i-au marcat anul.

Și asta deoarece are două fetițe minunate, perfect sănătoase, lucru care contează cel mai mult, și un vlog pe Youtube cu un succes colosal, mult sub așteptările pe care le avea artista.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de George Burcea i-a priit

De altfel, pe lângă meseria de cântăreață și rolul de jurată la show-ul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Andreea Bălan ne-a dezvăluit o altă fațetă a sa, cea de bucătăreasă.

Pe toată perioada pandemiei, cântăreața și dansatoarea ne-a învățat tot felul de rețete de prăjituri, iar clipurile sale de pe Youtube, în care a gătit alături de mama ei și de cele două fetițe au devenit virale.

ADVERTISEMENT

De când s-a despărțit de George Burcea, Andreea a început să vadă lucrurile cu alți ochi. Tot timpul l-a dedicat familiei sale, în special fetițelor și mamei sale, căci cu fostul soț relația a devenit ceva mai rece.

Chiar dacă au divorțat, Andreea și George au păstrat o legătură de amiciție de dragul celor două fete pe care le au împreună. Ba chiar unele tabloide au scris că e posibil să se împace, lucru greu de crezut având în vedere determinarea care o caracterizează pe cântăreață, pe care am văzut-o cu toții.

ADVERTISEMENT

Însă, vorba românului, cele rele să se spele, iar cele rele să se adune! Așa că, poate următorul an din viața vedetei va fi lipsit de încercări grele și de supărări și lucrurile vor continua pe făgașul normal pe care au intrat deja.

ADVERTISEMENT