Life

Andreea Bălan, gafă monumentală în cel mai recent episod de vlog. Fanii au reacționat imediat și au criticat-o dur

20.07.2020 | 18:45
Andreea Balan gafa monumentala in cel mai recent episod de vlog Fanii au reactionat imediat si au criticato dur
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din showbiz-ul autohton. Frumoasa blondină își ține fanii la curent cu ultimele evenimente din viața sa, dar în cel mai recent vlog a făcut o gafă monumentală fiind taxată dur de fanii din mediul online.

Renumita artistă a mers la cumpărături într-un supermarket din București unde a fost însoțită de fiica sa cea mare. Înainte de a pleca de acasă vedeta s-a asigurat că micuța are mască de protecție, dar din păcate, chiar ea a uitat de această măsură.

ADVERTISEMENT

„Ești pregătită? Ești fericită? Ce frumoasă ești! Ți-ai pus perluțe, ți-ai luat sirena, ți-ai pus ghiozdănelul. Ai și măscuță. Ai măscuță, pentru că așa ieșit în oraș, cu măscuță, nu se poate altfel!”, a spus cântăreața înainte de a pleca la cumpărături.

Andreea Bălan, criticată dur de fani. Cum a apărut în cel mai recent vlog

În căutarea unor piscine gonflabile pentru fetițele sale, Andreea Bălan a uitat de măsurile de protecție din interior și a renunțat preț de câteva minute la masca de protecție pe care nu a purtat-o în mod corespunzător.

ADVERTISEMENT

În vlogul postat pe canalul de Youtube se poate observa cum vedeta este mândră că fiica sa pleacă de acasă cu mască de protecție, însă ea uită de acest aspect în magazin. Cântăreața își ține masca sub bărbie și pune frecvent mâna pe ea, semn că o incomodează.

Gestul ei nu a fost trecut cu vederea de fani care au criticat-o extrem de dur pentru faptul că nu a ținut cont de măsurile de protecție luate de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane au acuzat-o pe Andreea Bălan de comportament iresponsabil și au transmis mai multe mesaje. Fanii sunt de părere că frumoasa blondină trebuie să fie un exemplu de urmat, nu să ignore măsurile legat de COVID-19.

Andreea Bălan nu poartă corect masca de protecție
Andreea Bălan, surprinsă fără mască în supermarket. Sursa foto: captură video Youtube

„Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea” sau Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura. Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv”, sunt doar două dintre comentariile negative care apar pe canalul de Youtube al renumitei artiste.

ADVERTISEMENT

Din păcate, blondina nu este la prima gafă de acest gen. Săptămâna trecută Andreea Bălan a putut fi observată la distracție pe litoralul românesc unde a ignorat unele măsuri legat de pandemia de coronavirus care afectează întreaga lume.

ADVERTISEMENT