Life

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial: ”S-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare”

Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt soț și soție în acte. Cântăreața și actorul au finalizat procesul de divorț intentat în urmă cu aproximativ 2 ani.
18.02.2022 | 08:47
Andreea Balan si George Burcea au divortat oficial Sa terminat e vorba doar de o chestie de redactare
Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și fostul partener de viață au divorțat oficial, după ce au ajuns de mai multe ori în fața instanței. În momentul de față artista este o femeie singură.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a mărturisit că separarea de actor s-a finalizat. Cei doi au stabilit toate detaliile, iar de acum înainte fiecare își poate vedea de propria viață.

ADVERTISEMENT

În prezent, Andreea Bălan mai trebuie să primească decizia de divorț, o simplă formalitate de altfel. Cântăreața este fericită că toate lucrurile s-au rezolvat.

Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Cântăreața este o femeie singură

Blondina se consideră învingătoare din toate punctele de vedere, vedeta și fostul partener de viață rămânând în relații bune de dragul copiilor pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a subliniat faptul că nu îl vede vinovat pe George Burcea și nici nu a luat totul asupra sa, dimpotrivă crede că ambii au greșit în timpul mariajului.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare.

ADVERTISEMENT

Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat.

Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a mărturisit Andreea Bălan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea, divorț după un proces de 2 ani

Frumoasa blondină și fostul concurent de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” au depus actele de divorț în urmă cu mai bine de doi ani, la numai câteva luni după ce au ajuns în fața altarului.

Procesul de separare a durat o perioadă destul de lungă de timp, asta pentru că vedeta de la Antena 1 și-a dorit să aibă custodie deplină pentru fiicele sale.

Cântăreața a ținut cu dinții de anumite aspecte, fără să dezvăluie înțelegerea care a fost luată pentru cei doi copii, care au rămas în grija sa după separarea de acum 2 ani.

ADVERTISEMENT