Life

Andreea Bălan, gest superb pentru mama ei. Nimeni nu avea habar că a trecut prin asta după divorțul fiicei de George Burcea

25.08.2020 | 23:29
Andreea Balan gest superb pentru mama ei Nimeni nu avea habar ca a trecut prin asta dupa divortul fiicei de George Burcea
ADVERTISEMENT

Cântăreața Andreea Bălan a făcut un gest superb pentru mama ei, Valeria. Cele două se află în momentul actual în vacanță pe litoral, alături de fetițele artistei în vârstă de doar câțiva anișori.

Fanii au fost cu adevărat uimiți de detaliile pe care artista le-a scos la iveală, cât se aflau la malul mării. Solista trupei Andre i-a dedicat mamei sale o postare impresionantă, prin intermediul contului ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Modul în care a afectat-o și pe mama sa divorțul ei de George Burcea a fost unul cât se poate de serios. Faptul că actorul lipsea de acasă deja de ceva timp înainte ca lucrurile dintre ei să se fi încheiat pare să își fi pus amprenta asupra familiei Andreei Bălan.

Andreea Bălan, gest superb pentru mama ei. Iată prin ce a trecut femeia după divorțul artistei de George Burcea

În special asupra mamei sale, Valeria Bălan. Motiv pentru care persoana ce i-a devenit juratei de la “Te Cunosc de Undeva” un real pilon de sprijin a fost mama ei. Alături de rândurile emoționante, celebra blondină a publicat și o fotografie ce ar putea fi considerată de colecție. În poză apar mama ei, dar și fiicele sale, cât se distrau la piscina de la hotelul pe care l-au ales pentru vacanța lor.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii din mediul online au mai aflat și detalii neștiute despre mama ei, cum ar fi ce profesie a avut Valeria Bălan, înainte să își dedice tot timpul nepoatelor sale. Aceasta a fost cea care s-a ocupat de fetițe, cu multă grijă, dragoste și atenție, când viața Andreei Bălan a fost tulburată de ruptura de actorul de 32 de ani.

Dacă în momentul actual Andreea Bălan dă toate semnele că a trecut peste despărțirea de George Burcea, prin noua ei relație, cu Tiberiu Argint, cu câteva luni în urmă a trecut prin foarte multe clipe dramatice.

ADVERTISEMENT

Și despre toate acestea pare că vrea să uite cu desăvârșire. Asta deoarece a plecat în vacanță împreună cu mama ei și cele două fetițe și cel mai probabil cel care a realizat fotografia a fost chiar noul său iubit.

“Îi sunt extrem de recunoscătoare mamei mele care întodeauna a fost lângă mine la bine și mai ales la rău, m-a iubit și mă iubește necondiționat și întodeauna m-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite. Acum ea își dedică viața fetițelor și întodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunătate și răbdare! Mulțumesc, mami!❤️”, a transmis Andreea Bălan, pe Instragram, despre mama ei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

“Mama mea este foarte fericită. Ea se va muta la noi. Încă nu a făcut-o pentru că lucrează, dar va ieşi la pensie special ca să aibă grijă de copil. Cred că bunicii sunt cei mai în măsură să crească aşa cum trebuie nepoţii.”, povestea solista înainte să o aducă pe lume pe Ella.

ADVERTISEMENT