Life

Andreea Bălan, ghinionistă rău în amor. Cântăreața și Tibi Argint s-ar fi despărțit! De când nu mai sunt împreună

Andreea Bălan este ghinionistă în amor. Cântăreața și Tibi Argint s-ar fi despărțit recent, după mai bine de un an de relație.
11.10.2021 | 08:28
Andreea Balan ghinionista rau in amor Cantareata si Tibi Argint sar fi despartit De cand nu mai sunt impreuna
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit, după mai bine de un an de relație. Se pare că îndrăgita cântăreață este ghinionistă în amor, judecând după relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Cu o carieră de mai bine de două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este o femeie împlinită în plan profesional, însă lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare în viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit

După mai bine de un an de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit. Potrivit unor surse din anturajul artistei, cei doi ar fi avut parte de mai multe certuri în ultima vreme, conform cancan.ro.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint ar fi pus capăt poveștii lor de iubire în urmă cu aproape trei săptămâni. Nu se știe dacă este vorba despre o separare temporară sau dacă decizia este una definitivă.

ADVERTISEMENT

Vedeta ar fi vrut să ajungă din nou în fața altarului, după căsnicia cu George Burcea, care s-a încheiat după doar jumătate de an. Tiberiu Argint nu ar fi fost la fel de entuziasmat de această posibilitate, așa cum menționează sursa citată.

În plus, tânărul nu ar fi fost entuziasmat în legătură cu viața de familie, motiv pentru care nici nu ar fi mers la casa artistei prea mult și nici nu ar fi fost prea apropiat de fiicele ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-ar fi săturat de această situație și ar fi ajuns să-i reproșeze iubitului ei lucrurile care o deranjează. Cântăreața i-ar fi spus lui Tiberiu Argint să nu o mai viziteze, astfel că relația lor ar fi ajuns la final.

Cei doi au șters de pe rețelele sociale toate fotografiile în care apar împreună. Fratele Soniei Argint nu a mai postat imagini cu Andreea Bălan de la finalul lunii iulie, atunci când a fost ziua de naștere a vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a fost, de-a lungul timpului, destul de transparentă atunci când a fost vorba de viața personală. Nu același lucru se poate spune și despre relația cu Tiberiu Argint, unde a ales să păstreze discreția și să nu facă prea multe declarații publice.

Andreea Bălan, dezamăgiri în dragoste

Andreea Bălan se bucură de succes în carieră, dar nu a fost la fel de norocoasă și în plan amoros. Artista a avut o relație de opt ani cu Keo, care a ajuns la final în 2014. Motivul ar fi fost infidelitatea artistului.

În 2014, artista l-a cunoscut pe George Burcea, cu care are două fetițe. Cei doi au decis să se căsătorească în toamna anului 2019, dar s-au despărțit după doar jumătate de an.

George Burcea formează un cuplu cu Viviana Sposub încă de anul trecut. Inițial, actorul și Andreea Bălan s-au despărțit cu scandal, dar încearcă să se înțeleagă pentru fiicele lor.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română