Life

Andreea Bălan îl atacă pe George Burcea. Ce mesaj i-a transmis în plin divorț

15.05.2020 | 22:54
Andreea Balan il ataca pe George Burcea Ce mesaj ia transmis in plin divort
Andreea Bălan îl atacă pe George Burcea. Ce mesaj i-a transmis în plin divorț
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea se atacă reciproc prin mesaje pe rețelele de socializare. Aflați în divorț, cei doi nu își mai vorbesc, dar au adus scandalul în mediul online.

Andreea Bălan, atac la George Burcea. Ce mesaj i-a transmis

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se fi terminat. Niciunul dintre ei nu cedează și, chiar dacă nu își vorbesc, își transmit mesaje subtile, dar pline de înțeles, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

O bună perioadă de vreme, Andreea nu a mai dat curs atacurilor care au venit din partea lui George, dar acum, a răbufnit. „Stai cu învingătorii. Conversațiile vor fi diferite” a scris vedeta în dreptul unei fotografii publicate recent pe Instagram.

Acest mesaj avenit după ce, zilele trecute, postase un alt mesaj care i-a făcut pe toți să creadă că există șansă de împăcare între ea și George.

ADVERTISEMENT

Să riști e mai bine decât să regreți” , a scris Andreea Bălan pe Instagram. Fanii au reacționat imediat și au crezut că cei doi s-au împăcat deja sau că iau în calcul această variantă.

În realitate, însă, înțelesul mesajului a fost altul, pe care doar Andreea Bălan îl știe și, poate, tatăl copiilor ei.

ADVERTISEMENT

Andreea a descoperit pasiuni noi în izolare

În plin divorț, Andreea Bălan și-a concentrat toată atenția asupra celor două fetițe pe care le are, ajutată de mama ei.

Iar de când se află în izolare, a avut mai mult timp pentru ea, pentru activitățile pe care le-a lăsat deoparte până acum, dar și pentru cele noi pe care și-a dorit să le testeze.

ADVERTISEMENT

Astfel că, a început să facă vloguri pe Youtube alături de fetele sale și s-a apucat de gătit tot felul de rețete sofisticate, care necesită timp și pe care, în alte condiții, nu ar fi avut vreme să le încerce.

ADVERTISEMENT