Life

Andreea Bălan, imagine adorabilă cu mezina familiei. Cum se duce fiica ei la grădiniță

Andreea Bălan a postat o imagine adorabilă cu fiica ei cea mică în mediul online. Cântăreața le-a arătat fanilor cum se duce micuța la grădiniță.
21.09.2021 | 15:04
Andreea Balan imagine adorabila cu mezina familiei Cum se duce fiica ei la gradinita
Andreea Bălan, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a postat câteva filmulețe noi cu fiicele sale pe Instagram, la secțiunea Story, acolo unde le oferă fanilor ei câteva din momentele de zi cu zi.

Cântăreața încearcă să fie cât de mult poate cu fiicele sale, având programul extrem de încărcat. De fiecare dată când petrece timp cu ele, artista se simte extraordinar și reușește să transmită bucuria ei și celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva ore, jurata de la Te cunosc de undeva a publicat niște videoclipuri cu fetițele ei.

Andreea Bălan, mândră de fetele sale. Cum se duce cea mică îmbrăcată la grădiniță

Cea mică are ocupație, dincolo de faptul că merge la grădiniță. Fetița are o pisică pe care o cheamă Steluța, de care nu se poate dezlipi.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu cele două i-a cucerit definitiv pe fanii artistei, iar micuța pare să știe să aibă grijă de animăluțe în ciuda faptului că are doar trei anișori.

Într-o altă imagine, Andreea Bălan le-a arătat fanilor cum se duce echipată mezina, așa cum o alintă, la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Fata cea mică a cântăreței poartă cu ea o jucărie de pluș, celebrul personaj de desene animate Minnie Mouse. Mezina familiei o duce cu ea la grădiniță cu ajutorul unui cărucior din cele pentru păpuși.

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar la nașterea Ellei Maya

După cum se poate vedea în fotografie, micuța este extrem de fericită că merge la grădiniță, acolo unde se simte excelent alături de copiii de vârsta ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan le are pe cele două fetițe din căsnicia cu actorul George Burcea. Fata cea mare, a venit pe lume în anul 2016. Nașterea ei a fost una cu probleme pentru renumita cântăreață.

Artista a fost pe punctul de a-și pierde viața din cauza complicației pe care a făcut-o când a adus-o pe lume pe cea mare.

Complicația denumită medical embolie cu lichid amniotic a ținut-o sub strictă supraveghere medicală pe cântăreață, care suferise un stop cardiac.

„Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă. Eram sedată.

În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost promţi şi au ştiut cu ce se confruntă”, a povestit Andreea Bălan despre coșmarul prin care a trecut atunci, pe pagina ei de Youtube.

 

ADVERTISEMENT