Life

Andreea Bălan, ipostază uimitoare pe Instagram. Cum s-a pozat vedeta alături de fiicele sale

03.03.2021 | 16:00
Andreea Balan ipostaza uimitoare pe Instagram Cum sa pozat vedeta alaturi de fiicele sale
Andreea Bălan Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a apărut într-o ipostază uimitoare alături de fiicele sale, Ella și Clara. Frumoasa cântăreață a stârnit un val de controverse după ce s-a pozat cu micuțele sale, la ceas de seară. 

Blondina a realizat recent câteva imagini în fața oglinzii, în timp ce le ține în brațe pe micuțele sale și ale actorului George Burcea de care s-a despărțit în urmă cu mai bine de un an. Pozele sunt făcute după baia de seară a fetelor sale.

ADVERTISEMENT

La prima vedere fanii au crezut că vedeta a renunțat la inhibiții și a pozat fără haine, însă realitatea este cu totul alta la a doua privire. Andreea Bălan nu este dezbrăcată, chiar dacă există iluzia că ar fi așa.

Andreea Bălan, iluzie optică pe Internet. Cum au reacționat internauții

Artista apare în imaginile cu pricina doar într-o lenjerie intimă de culoare bej, de aici iluzia optică că ar fi complet dezbrăcată. Internauților nu le-a venit să creadă pe moment că Andreea Bălan apare goală, însă ulterior s-au liniștit când s-au uitat mai bine.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, fanii și-au dat cote având în vedere ipostaza în care s-a pozat cântăreața alături de fiicele sale, dar totul s-a lămurit în cele din urmă.

Andreea Bălan cu fiicele sale, în baie
Andreea Bălan cu fiicele sale, în baie. Ce au remarcat fanii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa blondină nu este oricum adepta imaginilor în care să pozeze provocator, cel puțin în ultima perioadă pentru că în trecut a avut numeroase astfel de apariții.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a pozat de-a lungul anilor în ipostaze incendiare, însă a declarat răspicat că nu ar apărea niciodată goală, deși în urmă cu ani a realizat o ședință foto pentru o celebră revistă pentru adulți.

„În shooting-ul Trippin sunt mai îmbrăcată decât în cataloagele firmei de haine a cărei imagine am fost timp de 5 ani și pentru care am prezentat lenjerie intimă și costume de baie. 

ADVERTISEMENT

Sunt mai îmbrăcată mai mult și ca în Playboy unde am apărut doar în chiloți și cu mâinile pe sâni. Nu aș poza niciodată goală în schimb”, spunea Andreea Bălan în urmă cu mai bine de 10 ani, scrie perfecte.ro.

ADVERTISEMENT