Life

Andreea Bălan își dorește un băiat. “Vreau să fac un copil cu mamă surogat”

Andreea Bălan este o mămică model. Mereu a fost extrem de implicată în viața celor două fiice pe care le adoră. De curând, artista a făcut o dezvăluire neașteptată. Își dorește încă un copil.
17.02.2022 | 22:19
Andreea Balan isi doreste un baiat Vreau sa fac un copil cu mama surogat
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan se descurcă de minune în rolul de mămică. Este foarte implicată în creșterea și educarea celor două fetițe pe care le are cu actorul George Burcea.

Artista a recunoscut că și-ar mai dori încă un copil, de această dată un băiat.

Cum a avut probleme grave de sănătate după a doua naștere, Andreea Bălan s-a gândit că ar putea apela la o mamă surogat.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan își dorește un băiat. “Vreau să fac un copil cu mamă surogat”

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul lui Damian Drăgici și a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista a vorbit despre copilăria sa, despre carieră, despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, despre cele două fiice pe care le adoră, dar și despre probleme cu care s-a confruntat.

“Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa….nu știam ce să fac, cum să facă cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. 

ADVERTISEMENT

Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează.”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.   

Cântăreața a fost întrebată dacă își dorește să devină din nou mămică, iar răspunsul ei a mirat poate pe cei mai mulți.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a spus Andreea Bălan.

Chiar dacă în trecut Andreea Bălan nu era extrem de apropiată de mama sa, în ultimii ani lucrurile s-au schimbat. Aceasta este foarte implicată în creșterea nepoatelor Ella și Clara, iar vedeta a recunoscut că se simte binecuvântată pentru că o are pe mama sa aproape.

ADVERTISEMENT

“Mama se bucură acum că putem petrece timp împreună. Timp pe care nu l-am petrecut atunci când eu eram mai mică. Ea mă ajută cu fetițele.

Acum am o familie mare, cu doi copii, bunici, străbunici, mi se pare fabulos!”, a mai spus cântăreața pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT