Life

Andreea Bălan l-a „urecheat” pe Dan Capatos în direct la TV: „Nu-mi place burtiera”

27.05.2020 | 09:05
Andreea Balan la urecheat pe Dan Capatos in direct la TV Numi place burtiera
ADVERTISEMENT

Asumată și sinceră, cum o știm, Andreea Bălan nu ezită să spună lucrurilor pe nume în momentul în care simte că dreptatea este de partea sa. A simțit-o pe propria piele Dan Capatos, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Xtra Night Show”, când îndrăgita artistă s-a arătat deranjată de burtiera care rula pe micul ecran.

Andreea Bălan, reacție dură în direct la TV. I-a cerut lui Dan Capatos să schimbe burtiera

Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală”. Acesta a fost mesajul care a scos-o din minți pe frumoasa blondină și a determinat-o să reacționeze la adresa prezentatorului TV, solicitând să schimbe burtiera, pe motiv că reprezintă o exagerare.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan reacționează dur în timpul emisiunii lui Dan Capatos. De altfel, cântăreața a afirmat în nenumărate rânduri că nu va mai accepta să participe ca invitat la „Xtra Night Show”. Cu toate acestea, o vedem tot timpul pe canapeaua din platou.

Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera. M-am chinuit și am văzut, deci nu…Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin…Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi.

ADVERTISEMENT

Sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi.

După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja devin așa…nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte”, a spus aceasta, încercând, totuși, să depășească momentul cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Își caută iubit după despărțirea de George Burcea: „Sunt tânără”

Chiar dacă viața amoroasă nu i-a adus fericirea mult visată, Andreea Bălan este pregătită pentru un nou început. Își dorește din tot sufletul să iubească și să întâlnească persoana care să îi poată răspunde cu aceeași monedă. Nu de alta, dar au trecut deja patru luni de la despărțirea de George Burcea.

Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine.

Sunt tânără și…am lansat un videoclip, se numește „Am crezut în basme” și prezintă exact stările și etapele suferinței mele și sunt convinsă că foarte multe femei se vor regăsi în acest videoclip, atunci când intri într-o relație intri întreg, iar când ieși, ieși în bucăți.

Îmi place să-mi pun sufletul în piese, la mine cele mai frumoase piese sunt cele cântate din suflet. Trebuie să fii decent, discret…prin muzică trebuie să existe o anumită melancolie, să exprime ceva”, a mai spus îndrăgita artistă.

ADVERTISEMENT