Life

Andreea Bălan le ia apărarea Elenei Marin și Andreei Antonescu în fața Faimoșilor. Ce mesaj a transmis fanilor Survivor România

19.03.2021 | 07:58
Andreea Balan le ia apararea Elenei Marin si Andreei Antonescu in fata Faimosilor Ce mesaj a transmis fanilor Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a vrut să-și ajute prietenele aflate în Republica Dominicană și le-a luat apărarea Elenei Marin și Andreei Antonescu printr-un mesaj adresat fanilor „Survivor România”. Cântăreața nu a stat pe gânduri și le-a ajutat pe cele două Faimoase.

Cele două concurente au parte numai de clipe tensionate în cadrul competiției sportive de la Kanaș D. În timp ce Elena Marin este într-un continuu conflict cu Zanni și Sebastian, Andreea Antonescu este criticată din cauza performanțelor sportive și pentru că nu aduce multe puncte echipei.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Andreea Bălan a decis să intervină și a făcut apel la fani pentru a le susține pe prietenele ei la cel mai dur reality show.

Andreea Bălan le ia apărarea Elenei Marin și Andreei Antonescu în fața Faimoșilor. Ce mesaj a transmis fanilor Survivor România

Andreea Bălan este foarte discretă atunci când vine vorba de relațiile cu persoanele dragi, însă acum a apelat la ajutorul fanilor și i-a rugat să le susțină pe Elena Marin și Andreea Antonescu la „Survivor România”. Din moment ce sunt prietenele ei de atâta timp, blondina s-a gândit să le ia apărarea în fața colegilor de echipă.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, jurata de la „Te Cunosc de Undeva” i-a rugat pe fani să le susțină pe cele două Faimoase în competiția din jungla Dominicană. Fiind vedetă la Antena 1, artista nu a pronunțat numele reality show-ului de la Kanal D, însă fanii au înțeles despre ce este vorba.

„Am uitat să vă spun! Susțineți-le pe Andreea Antonescu și pe Elena Marin la acea emisiune – nu îi spun numele pentru că e la trustul concurent –, dar susțineți-le pentru că sunt prietenele mele”, a transmis Andreea Bălan recent, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Marin și Andreea Antonescu au avut numeroase conflicte cu Zanni și Sebastian în ultimul timp și de aici au pornit mesajele de susținere.

Sebastian Chitoșcă a răbufnit la adresa Elenei Marin și a Andreei Antonescu

Într-una din edițiile recente ale emisiunii, Sebastian și-a exprimat furia pentru cele două colege de echipă, dar mai ales pentru Andreea Antonescu, care nu aduce multe puncte pentru Faimoși. „Jocul de astăzi a fost distractiv, moralul echipei este unul foarte slab, deoarece toți din echipă sunt conștienți că o avem pe Andreea și putem pierde jocul fără probleme.

ADVERTISEMENT

Nu mai spune că nu ai venit aici pentru sport, Andreea, noi avem nevoie de punctele tale. Am o săptămână de când plec la joc supărat, pentru că știm ce se întâmplă pe traseu și o fată de la noi intră de o sută de ori și nu aduce niciun punct”, a mărturisit Sebi înainte de jocul pentru imunitate.

În schimb, Sebastian este conștient de abilitățile sportive ale Elenei Marin și a ținut să-i spună că singurul motiv pentru care se află în competiție este faptul că aduce puncte echipei, însă comportamentul o pune într-o lumină proastă.

„Elena, ești în competiția asta doar pentru că sunt fete mai slabe din punct de vedere sportiv decât tine, că din punct de vedere social ești varză, ești nebună la cap?  Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci. Ne-ai terminat, m-am săturat să te văd”, a mai spus Sebi.

ADVERTISEMENT