News

Andreea Bălan le închide gura criticilor: Dacă năşteam natural, muream

31.03.2019 | 11:49
Andreea Balan le inchide gura criticilor Daca nasteam natural muream

Andreea Bălan le închide gura criticilor care i-au transmis că poate nu avea atâtea probleme de sănătate dacă alegea să nască natural. Luna aceasta, vedeta a suferit un șoc cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Ulterior, ea a mai fost internată pentru eliminarea unor hematoame.

Andreea Bălan le închide gura criticilor. Replică promptă

Andreea Bălan s-a arătat deranjată de comentariul unei femei, pe o rețea de socializare. Cântăreața postase o fotografie cu fiica ei cea mică și a primit următorul mesaj: „Frumoasă imagine, draga mea, dar suferinţa ţi-ai adus-o singură. Puteai naşte natural şi acum ai fi fost ok din toate punctele de vedere”.

Vedeta a reacționat imediat. „Nu cunoaşteţi situaţia şi aberaţi complet! Embolia amniotică este foarte rară şi se face mai des la naşteri naturale şi în 99% dintre cazuri mamele mor. Faptul că am avut cezariană, a ajutat la salvarea vieţii mele”, a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a ieșit din spital și se simte din ce în ce mai bine
Andreea Bălan a ieșit din spital și se simte din ce în ce mai bine

Mulțumiri pentru fani

Andreea Bălan a tot făcut drumuri la spital și, miercuri, după externare, le-a transmis un mesaj emoționant fanilor: „Gata, după o săptămâna de stat în spital, azi mă externez și sper să fiu bine de acum încolo. Mesajele voastre frumoase și de încurajare au contat enorm și m-au ajutat să am gânduri pozitive. Abia aștept să îmi pup fetițele”.

Pe de altă parte, soțul vedetei a avut un mesaj dur pentru cei care o critică. „Chiar aşa, cine o machiază, cine ii face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i clinica, dar de ce acolo…ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnişoara Julia, domnilor trepăduşi care comentaţi, în loc să vă vedeţi de viitorul vostru “strălucit”…ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE şi de aici şi frustrarea voastră, din NEPUTINŢĂ. Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat”, a spus George Burcea.