Life

Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea? “Atragem ceea ce suntem”

Andreea Bălan a postat un mesaj cu subînțeles pentru George Burcea? Fostul ei soț este implicat într-un scandal uriaș din cauza unor declarații controversate.
26.11.2021 | 12:16
Andreea Balan mesaj cu subinteles pentru George Burcea Atragem ceea ce suntem
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a transmis un mesaj în timp ce George Burcea este implicat într-un scandal uriaș. Fostul ei soț a instigat la violență împotriva femeilor.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva se abține de la comentarii legate de acest subiect. Blondina se concentrează pe carieră și pe creșterea fetițelor ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta crede în legea atracției și a postat un mesaj în acest sens pe conturile ei de socializare. Iată ce a scris îndrăgita artistă.

Andreea Bălan, mesaj după ce George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor

Andreea Bălan este convinsă că oamenii nu atrag ceea ce își doresc, ci ceea ce sunt. Vedeta nu a comentat nimic despre acuzațiile care i se aduc fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

„Cred că ați observat că de la un timp tot postez lucruri legate de legea de atracție și tot felul de citate legate de gânduri. Fac acest lucru pentru a le atrage atenția celor care nu cred că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce dorim.

Așa că dacă vedeți taguri către pagini de acest gen intrați pe pagina lor de Instagram și studiați mai mult pentru că e foarte important să facem ordine în gânduri și să gândim pozitiv.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, toate visurile noastre și toate dorințele se vor îndeplini dacă avem grijă ce răspândim în Univers”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.

În plus, artista a postat și câteva citate pe Instastory, printre care și unul care îi aparține actorului Keanu Reeves.

ADVERTISEMENT

„Când înțelegi cu adevărat karma, atunci îți dai seama că ești responsabil pentru tot ceea ce ți se întâmplă în viață. Este incredibil să știi că viitorul tău este în mâinile tale”, este citatul postat de vedetă.

Andreea Bălan postare
Andreea Bălan, mesaj postat în timp ce fostul soț este implicat într-un scandal imens. Sursa foto: Instagram

George Burcea, implicat într-un mare scandal. Reacția Vivianei Sposub

George Burcea este implicat într-un scandal de proporții după ce a transmis un mesaj controversat într-un videoclip. Acesta a instigat la violență împotriva femeilor, lucru care i-a revoltat pe internauți.

Actorul a publicat în octombrie cartea „Scrisoare către Ceaușescu”, subiectul fiind chiar violența domestică. Mai mult, povestea este inspirată din copilăria sa. Ulterior, editura Hyerliteratura, cea care i-a publicat cartea, a decis să o retragă de pe piață.

Viviana Sposub a postat un mesaj pe Instagram în legătură cu scandalul în care este implicat iubitul ei. Șatena a încercat să fie obiectivă și nu este de acord cu afirmațiile partenerului ei. Înțelege, însă, de ce a reacționat așa.

În același timp, Viviana îi va oferi sprijin lui George Burcea. Cei doi formează un cuplu de peste un an.

„Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace.

George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. 

Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată.

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care el îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care el a vorbit despre o reală problemă cu care femeile (și nu numai) se confruntă.

(…) Nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea.

Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul lui de vindecare”, a declarat concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pe Instagram.

Aceasta a mai spus că George Burcea militează împotriva violenței domestice. Traumele din copilărie l-au ajutat să-și scrie cartea abia retrasă de pe piață.

ADVERTISEMENT