News

Andreea Bălan, mesaj dureros! De câte ori și-a văzut fetița de când a născut-o

Andreea Bălan trece prin clipe grele după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță ale sale, artista plângându-se că nu și-a văzut suficient copiii pe care îi are alături de George Burcea.
27.03.2019 | 10:53
Andreea Balan mesaj dureros De cate ori sia vazut fetita de cand a nascuto

Andreea Balan a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, iar toate femeile care au copii aproape că au plâns când au citit postarea. Cu toţii ştim prin ce a trecut Andreea Bălan în ultimele trei săptămâni şi chinul prin care a trecut după ce a fost operată a treia oară, însă mesajul său vorbeşte despre durere şi copii.

Andreea Balan suferă enorm de dorul copiilor săi

Chiar dacă Andreea Bălan l-a avut aproape în tot acest timp pe soţul său, George Burcea, artista simte lipsa celor două fetiţe ale sale. Pe micuţa care a împlinit recent trei săptămâni de viaţă, a văzut-o doar câteva secunde, chiar înainte de a face stopul cardio-respirator, chiar pe masa de operaţii.

Singurele imagini cu bebeluşul său îi sunt aduse de familie, care o filmează pe cea mică, apoi trimit filmuleţele Andreei Bălan, aflată încă la spital.

Pe micuţa pe care a născut-o a văzut-o doar în poze

„E greu cu durerea fizică, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele și mai ales de micuța care a împlinit 3 săptămâni de viață și pe care am văzut-o în această perioada doar în poze și filmulețe. Abia aștept să ajung acasă să le pup și să le iubesc #familiamea , @george_burcea”, a transmis cântăreața.

Andreea Bălan a născut în urmă cu trei săptămâni cel de-al doilea copil al său. Nașterea a fost făcută prin cezariană, însă la scurt timp artista a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o și au reușit s-o readucă la viață. La numai câteva zile de la externare, vedeta a fost nevoită să se mai opereze o dată, ca la alte câteva zile să fie nevoită să urce din nou pe masa de operații! Ultima intervenţie chirurgicală a fost şi cea mai dureroasă.

Artista a postat un filmuleţ pe Internet prin care se văita de durerea insuportabilă şi cerea asistentelor şi medicilor care au grijă de ea pastile de morfină, care este un analgezic extrem de puternic.