Life

Andreea Bălan, mesaj pentru Viviana Sposub. Ce spune despre iubita lui George Burcea

25.10.2020 | 09:31
Andreea Balan mesaj pentru Viviana Sposub Ce spune despre iubita lui George Burcea
Andreea Bălan speră ca George Burcea să îți revină cu ajutorul Vivianei Sposub
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj indirect Vivianei Sposub, actuala iubită a fostului ei partener de viață și tatăl copiilor săi.

Artista a făcut o serie de mărturisiri despre tânăra iubită a lui George Burcea, despre care spune că este o tipă simpatică.

ADVERTISEMENT

Culmea este că jurata Te cunosc de Undeva este chiar încântată de relația fostului soț cu prezentatoarea Vorbește Lumea și chiar speră că îl va schimba pe actor în bine.

Andreea Bălan, urări de bine pentru relația lui George Burcea

Cântăreața are numai cuvinte de laudă pentru Viviana Sposub, lucru total neașteptat atât de fani, cât și de George Burcea, care, probabil se gândește că fosta soție încă îi poartă ranchiună, dat fiind faptul că a apărut la tv de nenumărate ori să vorbească despre suferințele din relația lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Iată că Andreea Bălan a îngropat securea războiului și e gata de o reconciliere pentru binele tuturor, în special pentru binele celor două fetițe ale lor.

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă lipsa comunicării a dus la distrugerea relației
Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă lipsa comunicării a dus la distrugerea relației

Când nimeni nu se aștepta, Andreea Bălan a transmis prin prietenii ei că este bucuroasă că George Burcea și-a găsit alinarea și fericirea, chiar dacă nu a fost ea acea persoană.

ADVERTISEMENT

Artista este, la rândul ei, împlinită alături de noul iubit, care pare să-i fie jumătate, pentru că în doar câteva luni de relație se comportă de parcă se cunosc de-o viață, iar imaginile de pe Instagram și surprinse de paparazzi vorbesc de la sine.

Andreea Bălan, Tiberiu Argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Cum au fost surprinși cei doi pe stradă
sursă foto: click.ro

„Sentimente nu mai există, ei mai sunt împreună doar în acte, pentru că Andreea își dorește custodie exclusivă pentru fetițe. Însă ea nu-l mai iubește pe George, tot ce s-a întâmplat între ei a făcut-o să spună stop.

ADVERTISEMENT

Până acum, se tachinau, ea a mai ieșit să spună cât a suferit și toate cele, dar acum nu mai este interesată de el ca bărbat. Este fericită cu Tiberiu și chiar spune că se bucură că George are o relație stabilă cu o fată așa frumoasă.

Chiar speră ca Viviana să-l schimbe, să redevină cel care era înainte, pentru că el e un om bun, dar care s-a pierdut pe drum. Ea chiar ne-a zis că speră ca Viviana să înțeleagă că nu are nimic cu ea, nici nu o cunoaște, nu e geloasă pe ea, ba chiar se bucură că sunt împreună”, a declarat o prietenă apropiată de-a celebrei artiste, în exclusivitate, pentru FANATIK.

S-au despărțit cu scandal

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu din luna ianuarie 2020, iar din martie și-au anunțat oficial separarea. La câteva luni după separare, artista și-a refăcut viața sentimentală în brațele lui Tiberiu Argint, un tânăr afacerist, iar George Burcea formează un cuplu cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în emisiunea Ferma, de la Pro tv.

Viviana Sposub și George Burcea, cel mai nou cuplu din showbiz S-au sărutat pasional în văzul tuturor
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună 5 ani și au două fetițe, iar în septembrie 2019 s-au căsătorit civil și religios. Despărțirea a venit la scurt timp după semnarea actelor, deși artista i-a făcut cadou actorului o vacanță pe o insulă exotică, unde ar fi trebuit să se împace. Lucrurile n-au stat așa și după ce au revenit în țară au început să se certe și mai des.

Artista a mai avut o relație de 8 ani cu Keo, care a înșelat-o cu altă artistă, care i-a dăruit și un copil, tot o fetiță.

ADVERTISEMENT