Life

Andreea Bălan, mamă model pentru fiicele sale. Fetițele îi calcă pe urme

Andreea Bălan este din toate punctele de vedere o mamă model pentru cele două fiice. Fetițele deja îi calcă pe urme juratei de la ”Te cunosc de undeva”. 
15.01.2022 | 22:51
Andreea Balan mama model pentru fiicele sale Fetitele ii calca pe urme
Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan se poate declara cu ușurință o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succesc, dar este și mama a două fetițe care deja îi calcă pe urme.

Fiindcă petrec foarte mult timp cu mama lor, dar și pentru că multe dintre repetițiile divei se desfășoară în vila sa de lux, fetele Andreei Bălan se arată încântate de o carieră în muzică și dans, pe lângă faptul că sunt pasionate și de modă, la fel ca mama lor.

ADVERTISEMENT

Fetițele, copia mamei lor la capitolul talent artistic

Însă cea care este mai dornică să pășească în lumina reflectoarelor este cea mare. Deși are încă o vârstă fragedă, micuța îi demonstrează celei care a adus-o pe lume, ori de câte ori are ocazia, că este interesată de partea profesională a vieții ei.

De un astfel de moment a avut parte și acum jurata de la Antena 1. În timp ce micuțele se aflau în camera lor de joacă, Andreea Bălan a surprins un moment ce i-a făcut inima să bată și mai tare.

ADVERTISEMENT

Artista și-a văzut fetele cum îi ascultă și cântă piesele, lucru care s-a mai întâmplat de nenumărate ori, însă surpriza cea mare a fost atunci când fiica sa în vârstă de cinci ani i-a copiat mamei și mișcările de dans, fiind foarte atentă la videoclipul piesei artistei.

În fața unui asemenea moment, Andreea Bălan s-a arătat profund impresionată și foarte mândră de micuțele sale, pe care le-a și felicitat pentru talentul de care dau dovadă.

ADVERTISEMENT

“Doamne, ce frumos! Mă topesc. Bravo, mami, așa, bravo! Face și coregrafia. Nu mai pot!”, a spus Andreea Bălan, pe Instagram, conform SpyNews.

Andreea Bălan, o mamă foarte implicată

De când a devenit mamă, dar mai ales după separarea de George Burcea, Andreea Bălan și-a schimbat complet stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Dacă până să aibă doi copii, cântăreața punea pe primul loc cariera, de ani buni, Andreea Bălan își face programul după cel al fetelor, astfel încât să petreacă foarte mult timp cu ele, fie că stau acasă sau pleacă în fel și fel de vacanțe.

”Andreea și-a planificat tot programul în funcție de cel al fetițelor. După ce le lasă la grădiniță, Andreea merge să își rezolve trebuirile ei, fie că este vorba de vreo emisiune, fie că filmează ceva, fie că e în studioul de înregistrări sau la repetițiile pentru show-urile ei. Dar, zi de zi, după ce le ia pe fetițe de la grădiniță, se ocupă exclusiv de ele. Viața personală și-a lăsat-o la coadă, mai are timp de ea doar în weekend”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, o prietenă apropiată de-ale cântăreței.

ADVERTISEMENT