Life

Andreea Bălan, momente dificile în timpul concertelor. Ce a pățit vedeta

15.07.2020 | 09:51
Andreea Balan momente dificile in timpul concertelor Ce a patit vedeta
Andreea Bălan, complet goală în cel mai nou videoclip. Ce mesaj vrea să transmită artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a povestit într-un vlog că, de-a lungul carierei, a avut parte de momente amuzante dar și dificile în timpul concertelor. Artista a recunoscut că, de multe ori, a ajuns în boscheți.

Alături de Amna, Andreea Bălan a jucat celebrul Am/N-am, iar răspunsurile le-a publicat pe canaul personal de youtube. Artistele s-au amuzat când și-au dezvăluit peripețiile.

ADVERTISEMENT

Amândouă au recunoscut că s-au confruntat cu situații extrem de dificile în timpul concertelor. De exemplu, au fost locuri unde nu existau nici măcar toalete publice.

Andreea Bălan s-a confruntat cu situații grele în timpul concertelor

”Am făcut pipi în locuri publice”, a recunoscut Andreea Bălan într-un vlog recent postat pe canalul de youtube. ”Sunt concerte unde nu ai toaletă publică. N-ai! N-ai! Nici măcar un wc-uț din ală! Și atunci, ce faci? Te duci într-un boschet”, a recunocut și Amna.

ADVERTISEMENT

“Asta înainte să intri pe scenă. Oamenii se așteaptă ca tu să levitezi și tu…. De fapt veneai din boschet, după… Și noi, și dansatoarele”, a spus Andreea Bălan, râzând în hohote.

Dialogul spumos a continuat: ”Nu ți s-a întâmplat să urci pe scenă cu frunze pe toc?”, a întrebat-o Amna, care, într-un moment de mare sinceritate a recunoscut și că s-a uitat la filme pentru adulți. Nu același lucru a făcut și Andreea, conform spuselor ei.

ADVERTISEMENT

 ”Nu am văzut, nu, nu, nu!”, a spus Andreea Bălan, dar Amna a dat-o de gol: ”Asta minte, mă! Vă zic eu că minte”. Nici atunci nu a recunoscut. Mai mult decât atât, Andreea Bălan ași-a încrucișat degetele și mai, mai că ar fi jurat că nu a vizyionat astfel de producții.

Discuția a mers mai departe în zona erotică și amândouă au recunoscut că nu au avut relașii intime în mare sau în piscină: ”Este prea incomod. E nasol, nu ne place… Bănuiesc că e incomod”, a spus Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT