Life

Andreea Bălan, nou membru în familia sa. Ce le-a dezvăluit artista fanilor din mediul virtual

Andreea Bălan a anunțat că are o veste importantă pentru cei care o urmăresc în mediul online. Vedeta a venit cu o surpriză.
06.09.2021 | 15:36
Andreea Balan nou membru in familia sa Ce lea dezvaluit artista fanilor din mediul virtual
Andreea Bălan, nou membru în familia sa. Ce le-a dezvăluit artista fanilor din mediul virtual. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a transmis că are un nou membru în familie. Mai exact, cântăreața a dezvăluit că a găsit o pisică pe care a salvat-o și a dus-o acasă fiicelor sale.

Blondina s-a apropiat foarte mult de animal și a luat decizia să o introducă în familia sa, lucru pe care l-a și făcut. În felul acesta Andreea Bălan are un nou membru în locuință.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, veste importantă pentru fani. Cântăreața are un nou membru în familie

„Această pisicuță drăguță are acum o casă, casa noastră. Pur și simplu am luat-o acasă pentru fete. 

Ce nume să îi punem?”, este mesajul lăsat de Andreea Bălan pe rețelele de socializare, alături de două imagini în care apare cu pisica.

ADVERTISEMENT

Fanii blondinei au reacționat imediat și au venit cu tot felul de sugestii pentru nume. Unii au fost de părere că ar trebui să fie strigată Katia, în timp ce alții au fost de părere că Orea sună foarte frumos.

„Felicitări, ai salvat un suflețel”, „Suflet bun, bravo ai salvat-o”, „Te rog, pune-i numele Caramel”, „Kitty” sau „Ador gesturile de genul acesta”, sunt câteva dintre mesajele venite de la internauți.

ADVERTISEMENT

Postarea distribuită pe pagina de Instagram a artistei a adunat peste 18.500 de aprecieri, majoritatea din partea celor care au apreciat inima mare a vedetei și faptul că a adoptat un animal de companie.

Andreea Bălan a salvat o pisică
Andreea Bălan are un nou membru în familie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce nume a primit în cele din urmă pisica adusă de Andreea Bălan acasă

Fetele Andreei Bălan, s-au bucurat enorm când au văzut cu ce s-a întors acasă celebra lor mamă. Surpriza a fost pe măsură, mai ales că micuțele își doreau un animal de companie.

ADVERTISEMENT

„Este noua noastră colocatară”, a mai adăugat frumoasa componentă a trupei Andrei, pe InstaStory, în timp ce fiicele sale se jucau cu pisica care a devenit membru al familiei sale.

„Eu o să-i dau numele Steluța”, a spus fiica cea mare a Andreei Bălan și a actorului George Burcea.

„Vai, ce nume super! Minunat”, a mai spus cântăreața legat de pisica pe care a găsit-o.

„Ești cea mai bună mamă din lume!”, a completat micuța, care s-a ocupat să-i dea pisicuței apă și jucării.

ADVERTISEMENT