Life

Andreea Bălan nu se mai ascunde. A publicat prima imagine cu Tiberiu Argint

04.04.2021 | 15:27
Andreea Balan nu se mai ascunde A publicat prima imagine cu Tiberiu Argint
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu se mai ascunde în privința vieții sale amoroase, dovadă că a publicat prima imagine în care apare alături de partenerul ei de viață, Tiberiu Argint. Cei doi îndrăgostiți au petrecut weekend-ul împreună. 

Frumoasa blondină trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an, la scurt timp ce s-a despărțit de actorul George Burcea. Cântăreața a încercat să fie discretă și să nu vorbească prea mult despre relația ei, însă acum pare dispusă să se afișeze alături de iubit.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a publicat pe rețelele de socializare prima poză în care apare în compania lui Tiberiu Argint. Andreea Bălan și partenerul ei de viață stau întinși în pat, în timp ce vizionează un film sâmbătă seara.

Andreea Bălan, pas important în relația cu Tiberiu Argint. S-au pozat împreună

Andreea Bălan își ține fanii din mediul online la curent cu activitățile din viața ei, iar acum a vrut să le arate cum se relaxează. A făcut o scurtă filmare cu cina savurată în doi, apoi a postat o imagine direct din casa lui Tiberiu Argint, unde a petrecut finalul de săptămână.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, cântăreața a dorit să păstreze intimitatea pentru ea, imaginea fiind realizată numai la nivelul picioarelor. Astfel se poate observa cum vedeta stă cu picioarele peste membrele iubitului ei, în timp ce vizionează un film cu super eroi.

Andreea Bălan, în casa lui Tiberiu Argint
Imaginea publicată de Andreea Bălan cu Tiberiu Argint. Sursa foto: Instagram.com

 

Este pentru prima oară când blondina dă cărțile pe față și se afișează împreună cu iubitul, chiar dacă de multe ori au fost surprinși de paparazzi pe stradă sau chiar în ipostaze tandre. Andreea Bălan și Tiberiu Argint adoră să petreacă timpul împreună și să meargă în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Artista iubește din nou și este gata să se căsătorească a doua oară, dar cu toate acestea nu locuiește în aceeași casă cu cel care i-a furat inima. Fetițele Andreei Bălan îl cunosc deja pe Tiberiu Argint, cu toate că nu știu cine este cu adevărat.

„În casa Andreei vin adeseori musafiri, vine Petrișor pentru repetiții, pentru discuții despre coregrafii, iar atunci este chemat și Tiberiu. Normal, nu există momente în care să fie sărutări sau orice asemenea gesturi, dar, deja, fetele îl cunosc pe Tiberiu. 

ADVERTISEMENT

Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor.

Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei. Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”, a declarat o persoană apropiată vedetei pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT