News

Andreea Bălan, o nouă lovitură! În ce situație a ajuns, după problemele de la a doua naștere: “O adevărată dramă!”

01.04.2019 | 09:20
Andreea Balan o noua lovitura In ce situatie a ajuns dupa problemele de la a doua nastere O adevarata drama

Andreea Bălan trăieșteo adevărată dramă după a doua nașterea. După stopul cardio-respirator și operațiile care i-au urmat, artista a trecut printr-o depresie puternică și acum are o nouă problemă majoră, au dezvăluit apropiații săi.

Andreea Bălan, o nouă lovitură! Ce probleme au apărut

Andreea Bălan nu o mai poate alăpta pe fetița ei cea mică. „Andreea a trecut printr-o depresie postnatală și, din acel moment, nu a mai avut lapte. A fost distrusă când a realizat acest lucru, parcă a căzut cerul pe ea. Mai mult, nici nu poate să își ia fetița în brațe, căci intervențiile la burtă au ținut-o departe de copiii săi. E cumplit, trăiește o adevărată dramă! Cu toate acestea, încearcă să fie optimistă și speră că își va reveni curând”, au povestit apropiații vedetei, pentru pentru wowbiz.ro.

Cântăreața a reacționat, în mediul online, de fiecare dată când presa a scris despre problemele ei de sănătate. A făcut-o și ieri, supărată că „există efectul de turmă, atât în presă, cât și între cei care comentează în mediul online. „Dacă un site/ziar scrie o prostie, o preiau încă 5 fără să verifice. Daca un om aberează la o poză, încă 20, fără să gândească, perpetuează acea prostie”, acuză vedeta.

Andreea Bălan și Clara Maria
Andreea Bălan și Clara Maria

Informații direct de la Andreea Bălan

Andreea Bălan a spus, pe o rețea de socializare, că astăzi își scoate firele și își va ține la curent fanii cu starea sa de sănătate. „Când m-am apucat de vlogging, unul din motive, a fost ca publicul (fanii) să afle informațiile direct de la mine și mi-am asumat ca 85 % din viața mea să fie pe vlog, indiferent de situație (spital, dureri, emoții, copii, familie)”, a spus cântăreața.

Ea a ținut să precizeze că nu se operează a 4-a oară, nu are „burta lipită” și are 54 de kilograme. „Dacă aveți nelămuriri, îmi puneți întrebari și eu vă răspund, aici, pe instagram sau pe youtube. Nu aș fi făcut postarea aceasta, dar am primit foarte multe mesaje despre a 4-a operație care nu există”, a precizat Andreea Bălan.