Life

Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de Tiberiu Argint. Ce i-a dat de gol

30.07.2020 | 11:36
Andreea Balan o noua vacanta alaturi de Tiberiu Argint Ce ia dat de gol
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, director de vânzări la o companie daneză, cei doi find extrem de apropiați. Cântăreața și actualul iubit au fost văzuți prima oară împreună în urmă cu câteva săptămâni, pe litoral, iar acum se pare că au plecat din nou în vacanță.

Potrivit cancan.ro, îndrăgita artistă și noul iubit au postat pe rețelele de socializare imagini similare cu un lac superb în care se oglindea cerul. Fanii au observat imediat asemănările, lucru care i-a făcut să se întrebe unde au plecat de data aceasta.

ADVERTISEMENT

„Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută”, este unul dintre comentariile lăsate de internauți în mediul online, mai arată sursa menționată anterior.

Cântăreața Andreea Bălan și noul iubit, o nouă vacanță împreună

Frumoasa blondină și bărbatul în vârstă de 36 de ani nu au oferit nicio declarație despre povestea de dragoste care a început între ei la scurt timp după ce artista a făcut anunțul despărțirii de George Burcea. Vedeta și actorul nu au divorțat, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe cântăreață să se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă pare extrem de fericită în brațele noului iubit, nimeni altul decât fratele prezentatoarei de la TVR, Sonia Argint. Există însă și speculații care spun că totul este doar o regie între cei doi, Andreea Bălan suferind în continuare după fostul soț.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă actorul a fost văzut purtând verigheta de la nunta cu cântăreața, fanii întrebându-se dacă mai există șanse de împăcare între ei. Rămâne de văzut dacă sunt făcuți să fie împreună iar sau merge fiecare pe drumul său.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Watch more sunsets than Netflix

A post shared by ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) on

Andreea Bălan, condiție pusă lui George Burcea după despărțire

Blondina a mărturisit în urmă cu câteva luni că nu-și dorește ca George Burcea să le prezinte fetelor vreo femeie. Și asta în următorii 3-4 ani, vedeta susținând că și ea va face același lucru. Așadar, acesta este una dintre condițiile puse de artistă după despărțire.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a mărturisit Andreea Bălan, relatează viva.ro.

Imaginea cu cerul postat de Andreea Bălan
Imaginea postată de Andreea Bălan care seamănă izbitor cu cea a lui Tiberiu Argint. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT