Life

Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de Tiberiu Argint. Cu cine au rămas fetele artistei

14.01.2021 | 20:54
Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de Tiberiu Argint. Cu cine au rămas fetele artistei
Andreea Bălan, o nouă vacanță alături de Tiberiu Argint. Cu cine au rămas fetele artistei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și iubitul o țin din vacanță în vacanță, de data aceasta fiind într-o scurtă escapadă la munte. Frumoasa blondină a profit din plin de această deplasare, fiicele sale, Ella și Clara, fiind în grija fostului soț.

Cântăreața și Tiberiu Argint se distrează de minune la munte, acolo unde blondina învață să schieze. Artista a împărtășit acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare cărora a ținut să le spună că nu a încercat acest sport până acum, deși i-ar fi plăcut.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre demonstrează că vrea să se reinventeze și să încerce lucruri noi după separarea de actorul George Burcea, semn că îi priește noua relație. Andreea Bălan petrece foarte mult timp împreună cu Tiberiu Argint, vacanțele fiind tot mai dese în ultima vreme.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, din nou în vacanță. Unde au rămas copiii blondinei

„Dragi tovarăși și prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, car cască, clăpari… Gata, mi-am luat inima în dinți!

ADVERTISEMENT

Nu știu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o să fie o nebunie! Să îmi țineți pumnii!”, a declarat Andreea Bălan pe InstaStory.

Andreae Bălan a plecat la munte să învețe să schieze
Andreea Bălan a plecat la munte să învețe să schieze. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

În timp ce blondina se distrează și învață să schieze pentru prima oară, fiicele sale au rămas să se bucure de compania tatălui lor. George Burcea a stat acasă cu Ella și Clara, chiar în casa în care a locuit până în urmă cu aproape un an.

Fostul concurent de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” le-a arătat internauților cum sunt activitățile pe care le desfășoară cu cele mici, printre acestea numărându-se desenele animate, plimbările, dar și ipostazele amuzante în care se fotografiază alături de ele.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Andreei Bălan este foarte fericit în compania fetelor pe care încearcă să le viziteze cât de mult poate. Actorul nu a uitat de Ella și Clara și încearcă să recupereze cele două luni pe care le-a petrecut departe de ele când a filmat pentru Ferma.

George Burcea, împreună cu fiica sa cea mică, Clara
George Burcea, împreună cu fiica sa cea mică, Clara, în perioada în care Andreea Bălan era la munte. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, mărturisea George Burcea în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri