News

Andreea Bălan, operată a treia oară! După intervenție, a fost transferată la Terapie Intesivă

22.03.2019 | 21:22
Andreea Balan operata a treia oara Dupa interventie a fost transferata la Terapie Intesiva

Momentul aducerii pe lume a celui de-al doilea copil, care trebuia să fie o adevărată bucurie pentru Andreea Bălan, s-a transformat ușor într-o dramă, mai ales că vedeta a fost nevoită să se opereze pentru a treia oară în mai puțin de două săptămâni!

Andreea Balan, la a treia operație, în doar două săptămâni

Vedeta se află acum la Terapie Intensivă, după ce medicii au decis că este nevoie de încă o intervenție chirurgicală, a treia! Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în timpul nașterii, medicii fiind nevoiți să o resusciteze pe vedetă minute bune.

”Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost promţi şi au ştiut cu ce se confruntă”, declara vedeta.

Andreea Balan a treia operatie
Andreea Balan a facut a treia operatie

Andreea Bălan s-a trezit într-o baltă de sânge

Ajunsă acasă, Andreea Bălan s-a trezit peste noapte într-o baltă de sânge și așa a ajuns iar pe mâna medicilor, care au operat-o a doua oară.

Acum, aceiași medici au hotarât că trebuie să o ducă din nou pe vedetă în sala de operații. Andreea Bălan se află acum la Terapie Intensivă, dar starea sa de sănătate este una foarte bună, după intervenția chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin trei operaţii grele, dar răsuflă ușurată deoarece bebelușul nu are nicio problemă de sănătate.

„De principiu aceste situaţii se corectează. Sunt complicaţii care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicaţie neobişnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie şi evident că acest sânge este sub tensiune şi doare. Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenţia chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei şi resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluţia depinde şi de pacient şi de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condiţiile în care ştium şi de starea organismului şi de patologia asociată“, a explicat pentru Click! medicul Tudor Ciuhodaru.