Life
notix pixel id

Andreea Bălan, petrecere de zile mari pentru Ella. Zeci de invitați și surprize inedite

12.10.2020 | 10:39
Andreea Bălan, petrecere de zile mari pentru Ella. Zeci de invitați și surprize inedite
Andreea Bălan, petrecere de zile mari pentru Ella. Zeci de invitați și surprize inedite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan știe cum să-și facă fetele fericite, motiv pentru care a organizat o petrecere surpriză pentru Ella care a împlinit pe 9 octombrie frumoasa vârstă de 4 ani. Copila a avut parte de două petreceri, cea de-a doua având loc chiar în curtea casei, alături de invitați nenumărați.

Fiica artistei s-a putut bucura de personajele preferate din desene animate, a avut un tort cu patru etaje cu „Eroii în pijama” și evident, a fost în centrul atenției. Ella s-a simțit ca o adevărată prințesă, celebra sa mamă având grijă să-i facă pe plac în toate.

Jumătatea trupei Andre a decorat curtea casei cu flori colorate, a avut un candy bar pe gustul celor mici și atmosfera a fost una inedită, cum numai Andreea Bălan știe. Invitații au fost pe măsură, de la aniversare nelipsind prietenii apropiații și nașii, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, petrecere cu tematică pentru fiica sa, Ella

Tematica petrecerii a fost bineînțeles inspirată din desene, Ella fiind un fac înfocat al „Eroilor în pijama”. Așadar, Șopi, Bufnița și Pisoi nu puteau lipsi de la eveniment. Frumoasa artistă a avut grijă să cheme animatori îmbrăcați în personajele preferate de fiica sa cea mare, Ella.

Andreea Bălan a fost în culmea fericirii, motiv pentru care nu a uitat să împărtășească acest sentiment cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Cântăreața a făcut frecvent InstaStory-uri și a postat imagini inedite de la petrecerea din curtea casei.

ADVERTISEMENT

„Azi am sărbătorit-o pe Ella pentru cei 4 anișori și a fost un super party alături de prietenii noștri.🎂🤩Mulțumim din suflet tuturor pentru urări!”, a scris jurata de la „Te cunosc de undeva!” pe Instagram. 

Andreea Bălan împreună cu fetele sale, Ella și Clara
Andreea Bălan împreună cu fetele sale, Ella și Clara. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan, o mamă ”dură” și responsabilă pentru fetele sale

Frumoasa blondină a mărturisit la un moment dat că nu vrea să-și învețe fetele cu haine scumpe, acesta fiind și motivul pentru care speră să nu existe certuri și discuții între ele când vor fi mari. Andreea Bălan nu vrea ca cele mici să ceară lucruri scumpe și dorește să le ofere numai chestii normale până la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe.

Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei.

ADVERTISEMENT

Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii”, spunea artista în urmă cu mai bine de un an pentru viva.ro.

Zeci de invitați la petrecerea organziată de Andreea Bălan pentru Ella
Zeci de invitați la petrecerea organziată de Andreea Bălan pentru Ella. Sursa foto: Instagram.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri