Life

Andreea Bălan, petrecere de zile mari pentru fetița ei cea mare. Zeci de invitați și surprize inedite

12.10.2020 | 10:39
Andreea Balan petrecere de zile mari pentru fetita ei cea mare Zeci de invitati si surprize inedite
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan știe cum să-și facă fetele fericite, motiv pentru care a organizat o petrecere surpriză pentru fetița ei cea marecare a împlinit pe 9 octombrie frumoasa vârstă de 4 ani. Copila a avut parte de două petreceri, cea de-a doua având loc chiar în curtea casei, alături de invitați nenumărați.

Fiica artistei s-a putut bucura de personajele preferate din desene animate, a avut un tort cu patru etaje cu „Eroii în pijama” și evident, a fost în centrul atenției. Micuța s-a simțit ca o adevărată prințesă, celebra sa mamă având grijă să-i facă pe plac în toate.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a decorat curtea casei cu flori colorate, a avut un candy bar pe gustul celor mici și atmosfera a fost una inedită, cum numai Andreea Bălan știe. Invitații au fost pe măsură, de la aniversare nelipsind prietenii apropiații și nașii, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Andreea Bălan, petrecere cu tematică pentru fiica sa cea mare

Tematica petrecerii a fost bineînțeles inspirată din desene, fetița fiind un fac înfocat al „Eroilor în pijama”. Așadar, Șopi, Bufnița și Pisoi nu puteau lipsi de la eveniment. Frumoasa artistă a avut grijă să cheme animatori îmbrăcați în personajele preferate de fiica sa cea mare.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost în culmea fericirii, motiv pentru care nu a uitat să împărtășească acest sentiment cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Cântăreața a făcut frecvent InstaStory-uri și a postat imagini inedite de la petrecerea din curtea casei.

„Azi am sărbătorit-o pentru cei 4 anișori și a fost un super party alături de prietenii noștri.??Mulțumim din suflet tuturor pentru urări!”, a scris jurata de la „Te cunosc de undeva!” pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, o mamă ”dură” și responsabilă pentru fetele sale

Frumoasa blondină a mărturisit la un moment dat că nu vrea să-și învețe fetele cu haine scumpe, acesta fiind și motivul pentru care speră să nu existe certuri și discuții între ele când vor fi mari. Andreea Bălan nu vrea ca cele mici să ceară lucruri scumpe și dorește să le ofere numai chestii normale până la 20 de ani.

„Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei.

Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii”, spunea artista în urmă cu mai bine de un an pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT