Life
notix pixel id

Andreea Bălan, surpriză din partea animalului de companie: ”A devenit deja o tradiție”

Andreea Bălan le-a împărtășit fanilor din mediul online prin ce peripeții a trecut recent din cauza pisicii sale, Steluța. Întâmplarea are legătură cu sărbătorile de iarnă.
03.12.2021 | 20:36
Andreea Bălan, surpriză din partea animalului de companie: ”A devenit deja o tradiție”
Andreea Bălan, peripeții cu bradul de Crăciun. Ce s-a întâmplat în casa artistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a avut parte de o surpriză neplăcută din partea animalului de companie, pisica pe care a adus-o acasă pentru fiicele sale, Ella și Clara.

Frumoasa blondină s-a pregătit din timp pentru sărbătorile de iarnă. A împodobit bradul de Crăciun în prima zi a lunii decembrie, dar a fost nevoită să o ia de la capăt.

Toate globurile așezate atent de Andreea Bălan au ajuns una cu pământul după ce pisica, pe numele ei Steluța, a avut „grijă” să le dărâme.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, peripeții cu bradul de Crăciun. Ce s-a întâmplat în casa artistei

Andreea Bălan a descoperit fapta animalului de companie în miezul nopții, când coborâse la bucătărie să-și pregătească un ceai.

Și se pare că nu este pentru prima oară când vedeta de la Antena 1 pățește așa ceva, asta pentru că și anul trecut a avut parte de aceleași situații.

ADVERTISEMENT

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat.

Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva”, a explicat cântăreața pe pagina de Instagram, unde a postat și o imagine.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost nevoită să împodobească din nou bradul de Crăciun, spre bucuria fiicelor ei care, bineînțeles, s-au dovedit de un real ajutor.

Bradul Andreei Bălan
Bradul Andreei Bălan, doborât de pisică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Bălan, brad alb cu motive speciale. Ce globuri are cântăreața

Ella și Clara au un brad superb, îmbrăcat în podoabe albe și strălucitoare, dar și cu foarte multe mesaje motivaționale și multe alte accesorii.

ADVERTISEMENT

Una dintre decorațiunile care stau la loc special este o balerină din sticlă. În plus, artista are un glob cu mesajul „urmează-ți visele”, care probabil, este unul de suflet.

„Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a mai spus Andreea Bălan, în social media.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri