Life

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! Ce i-a spus fetița după ce actorul a plecat de acasă

12.04.2021 | 16:50
Andreea Balan la iertat pe George Burcea Ce ia spus fetita dupa ce actorul a plecat de acasa
Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. Apariția ei a fost o surpriză pentru toată lumea, fiindcă cei doi sunt de la posturi concurente de televiziune și au și o istorie zbuciumată în spate.

Cătălin Măruță a avut parte de scandaluri în trecut, cu Andreea Bălan, mai ales după ce a spus public că artista face playback, dar și în timpul despărțirii ei de Keo. Acum însă au lăsat totul în spate și au discutat pe Youtube despre o mulțime de subiecte interesante.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost mereu o luptătoare și a reușit să depășească niște obstacole uriașe în viață. Acum iubește din nou, după despărțirea de George Burcea, iar pe plan profesional i-a mers de minune, chiar și în pandemie.

Cum a început povestea trupei Andre

A fost momentul în care întreaga ei viață s-a schimbat. Cu toate că formația a fost activă doar câțiva ani, succesul fenomenal a fost cel care le-a transformat pe cele două copile în două vedete cunoscute de toată țara.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă e un lucru bun, dar mie îmi pasă ce zice lumea. Eram amândouă pe culoarele televiziunii, iar acolo tații noștri și-au amintit că au fost colegi de facultate. 

Explozia s-a petrecut când l-am cunoscut pe DJ Phantom, care făcea cele mai bune instrumentale de la acea vreme. Noi nu știam că facem bani, câți bani câștigam. Și în liceu, cu prima iubire, o trăiam de la distanță.

ADVERTISEMENT

Țin minte că iubitul mi-a făcut o petrecere surpriză și eu am ajuns după ora 12 noaptea, când toți invitații plecaseră. Când am ajuns la 18 ani n-aveam niciun ban, n-aveam nimic.

M-am mutat în București, într-o garsonieră, și îmi doream o decapotabilă. Mi-am luat un Peugeot, dar în rate. Vreo trei ani de zile am plătit ratele, am stat vreo cinci ani în garsoniera din Pantelimon, a povestit Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT
Andreea Balan, in podcastul lui Catalin Maruta
Andreea Bălan, dezvăluiri uluitoare în podcastul lui Cătălin Măruță. Sursă foto Captură Youtube

Andreea Bălan, la un pas de moarte într-un accident auto

Puțină lume știe că artista a trecut prin adevărate drame, chiar dacă apărea mereu cu zâmbetul pe buze pe scenă. La un moment dat, a susținut un concert după ce a fost la un pas de moarte.

“Am avut un accident de mașină, chiar în acea perioadă. Eram eu cu tata în față, Andreea Antonescu și cu iubitul ei de atunci, eram între Timișoara și Arad. La un moment dat, tata și-a luat vitaminele cu apă minerală și puf, în loc să ia curba, a luat-o înainte.

Accident nasol, grav, am căzut într-un șanț și ieșea fum de la airbaguri și noi nu știam, credeam că a luat foc mașina, țipam. M-a scos prietenul Andreei prin spate, m-a tras, eram plină de sânge pe haine.

A venit o doamnă și mi-a spus că nu sunt tăiată pe față, era buza spartă. La o oră după, noi eram pe scenă”, și-a amintit Andreea Bălan.

Ce spune artista despre bărbații din viața ei

Andreea Bălan a trăit o iubire frumoasă în timpul liceului, care a durat timp de doi ani. Ulterior, după ce s-a mutat la București, a ajuns să fie logodită cu Teo Păcurar.

Cei doi nu au ajuns însă în fața altarului, ci s-au despărțit, apoi a urmat relația artistei cu Keo. Din păcate, această poveste s-a încheiat cu un scandal uriaș, pentru că Andreea Bălan a fost înșelată.

“Tot doi ani am stat și cu el, mereu am căutat stabilitate. Era greu, săracul mergea cu mine la concerte îmi căra bagajele, dar a venit următorul și mi-a luat mințile. A venit Keo.

Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și ajunsesem să pun presiune, că vreau o familie, vreau o relație. Eu am vrut tot timpul familie. El abia venise în țară, voia cariera lui aici, voia să fie artist. Eu eram în alt punct al vieții.

El voia să mai copilărească. Dar am făcut o casă împreună, pasul următor ar fi fost să facem o familie, doar că… na. Vorbesc de oamenii care au fost în viața mea, dar de oamenii colaterali nu.

Chiar dacă el a greșit la final, eu nu îi șterg toate lucrurile frumoase pe care el le-a făcut pentru mine. Am suferit după el foarte mult, pentru că el era stâlpul meu”, a mai povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, marcată pe viață, după ce a făcut stop cardiac. Ce i-au spus medicii

Artista a povestit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că medicii i-au dat o veste cruntă după ce i-au salvat viața. Momentan, nu dorește să ofere multe detalii publice, pentru că încă este un subiect mult prea dureros.

“Nunta a fost o decizie luată pe patul de spital. M-am trezit din comă și pur și simplu am zis să refac Andre și că vreau nuntă. Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment. Pentru câteva secunde, inima n-a mai bătut.

Cea mică era deja scoasă, au trecut vreo 15 minute până să își dea seama ce s-a întâmplat. Mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu pot să o fac publică. O chestie legată de sănătate, pe viață.

Poate la un moment dat o să o fac publică, dar acum nu mă simt pregătită. E o chestie atât de intimă și dureroasă, încât mai am puțin să mă împac cu ea. Eram foarte sedată, nu am luat-o în serios”, a povestit cântăreața.

Ce țeapă imobiliară și-a luat vedeta Antena 1

Tocmai când credea că se pune pe picioare din punct de vedere financiar, Andreea a suferit enorm. A sperat că își cumpără un apartament frumos, într-un complex din Capitală, pentru ca apoi să realizeze că este doar o mare țeapă.

“Erau banii de la Dansez pentru Tine și din campania electorală din 2008, vreo 100.000 de euro. Nu aveam toți banii, dar știam că urma să îi primesc. Erau toți banii mei. Timp de un an, am plătit pe lună 10.000 de euro.

Apoi totul s-a oprit. De mai bine de 10 ani, suntem mai mulți care ne judecăm. Am renunțat. I-am făcut la loc, în următorii ani am început să fac o casă cu Keo. Au băgat în faliment și au fugit, erau niște evrei”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre nunta și căsnicia cu George Burcea

A urmat nunta cu tatăl copiilor ei, dar tot visul frumos s-a transformat într-un coșmar. Cum s-a putut ajunge la un divorț cu scandal după o relație care părea ca-n povești?

“A fost nunta pe care eu mi-am dorit-o! N-am făcut nunta înainte de copii pentru că aveam o frică, pentru că mi-o dorisem în cealaltă relație. Nu îmi pare rău, e mai greu la divorț.

Dacă nu te mai măriți, nu mai divorțezi. Am fost măritată 4 luni, în 4 ani și jumătate de relație. Era masă acolo, scria Andra și Măruță, dar nu ați venit. Mi-ați dat țeapă.

Da, l-am iertat, pe fostul soț. Am fost în puncte diferite ale vieții. E un subiect pe care deocamdată nu îl discut în presă, suntem încă în proces de divorț, n-am comentat nici ce a fost la ProTV. (n.r. în emisiunea Ferma)

Credeam că atunci când te căsătorești e pe viață. Avem doi copii minunați, sunt fericită că i-am făcut cu el, nu regret nimic.

Cea mică nu vorbește. Cea mare cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea nu înțelege termenul de separare, ea tot speră să mergem în Mauritius, cu toții. S-a obișnuit cu ideea asta, că tati vine în weekend”, a adăugat cântăreața.

Ce spune despre relația actuală cu Tiberiu Argint

În momentul de față, cântăreața crede că este mai bine să nu se mai expună public. Simte că oamenii au judecat-o prea dur la fiecare despărțire, cu toate că a avut doar câteva relații și toate de lungă durată.

“Vreau latura asta personală să fie discretă. Din păcate, au apărut în presă zeci de declarații, nu mi-a plăcut. De aia am tăcut, nu m-am lăsat provocată. S-au mai despărțit și alții, dar nu așa.

E greu când ai copii să îți refaci viața. Atunci când se ia această decizie, trebuie să fie de comun acord. Îmi doresc foarte mult o familie și să fiu iubită.

Îmi doresc foarte mult să am acea familie, dar e greu acum. Peste 10 ani mă văd cu fetele mele, dar sunt convinsă că o să fiu iubită și o să iubesc”, a mai adăugat cântăreața.

Andreea Bălan, adevărul despre o nouă sarcină

Cu toate că este un subiect sensibil pentru ea, cântăreața a dezvăluit totuși câteva detalii neașteptate, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

“Mamă mai pot să fiu sub o anumită formă, nu în forma tradițională. (n.r. doar dacă adoptă) Este durerea mea cea mai mare, dar măcar am doi copii și n-ar trebui să îl mânii pe Dumnezeu.

Trebuie să privesc partea plină a paharului. Îmi doresc ca ele să fie mai stabile emoțional. Întotdeauna mi-am dorit doi, dar atunci când nu mai ai opțiunea asta… te deranjează”, a adăugat Andreea Bălan.

 “Am casa mare, mai am două apartamente”, a mai spus artista când a fost întrebată despre investițiile ei.

ADVERTISEMENT