News

ANDREEA BĂLAN. Poze extrem de SEXY din Filipine

ANDREEA BĂLAN. Cantareata afla de cateva zile in Filipine, acolo unde se distreaza de minune impreuna cu Michael, iubitul ei american. Constienta de potentialul ei fizic, fosta iubita a lui Keo a...
14.01.2015 | 22:15

ANDREEA BĂLAN. Cantareata afla de cateva zile in Filipine, acolo unde se distreaza de minune impreuna cu Michael, iubitul ei american. Constienta de potentialul ei fizic, fosta iubita a lui Keo a facut mai multe poze extrem de sexy in costum de baie.

1

ANDREEA BĂLAN. Este una din cele mai sexy cantarete de la noi si nu ezita sa-si puna in evidenta formele ravnite de multi barbati. Insa pozele realizate in Filipine sunt ultra-sexy. Cantareata s-a jucat cu aparatul foto, a postat imaginile pe pagina ei de Facebook, iar barbatii au inceput sa comenteze.

2

ANDREEA BĂLAN. “Nu am cuvinte, arati de milioane, te iubesc!”, a scris cineva. “Esti o zeita a marii, arati beton”, a fost un alt comentariu, insa lucrurile nu s-au oprit aici.

ANDREEA BĂLAN. O multime de barbati i-au spus artistei ca este sexy si au felicitatat-o pentru fizicul ei. Iar in aceste conditii, Andreea Balan are toate motivele sa continue sa pozeze sexy si sa le bucure fanilor ochii.

sursa: cancan.ro