Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns la spital: ”Am avut mare noroc”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/11/2020, 13:22
Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns la spital: ”Am avut mare noroc”
Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns la spital: ”Am avut mare noroc”. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan a ajuns la spital în urmă cu două zile după ce a acuzat dureri acute în zona abdominală, iar acum a făcut prima declarație legat de boala de care suferă, precizând și care este starea ei de sănătate. 

Cadrele medicale au internat-o, vedeta urmând să stea câteva zile în clinică sub atenta observație a acestora. Din fericire, blondina nu a avut nevoie de operație, doctorii reușind să dreneze la timp abcesul abdominal cu care a fost diagnosticată.

Cântăreața ar fi trebuit să ajungă pe masa de operație în urmă cu o zi, însă a avut un mare noroc și nu a mai fost nevoie de această intervenție. Andreea Bălan se află sub tratament, urmând să rămână internată în continuare în clinica privată din Capitală.

Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a internat. Cum se simte vedeta

„Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! 

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a transmis vedeta în mediul online, unde a publicat și o imagine din clinica unde este internată.

Andreea Bălan se simte mult mai bine, mărturisind că abia așteaptă să iasă din spital pentru a fi aproape de fiicele sale, Ella și Clara, dar și de oamenii care o iubesc necondiționat.

Frumoasa cântăreață le-a mulțumit fanilor pentru numărul mare de mesaje, precizând că are aproape persoanele pe care le iubește cel mai mult.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea.

Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a completat artista pe InstaStory.

Închide ×