Life

Andreea Bălan, primele declarații în legătură cu zvonurile despre infectarea cu coronavirus: ”Nu am prezentat niciun simptom”

19.06.2020 | 08:49
Andreea Balan primele declaratii in legatura cu zvonurile despre infectarea cu coronavirus Nu am prezentat niciun simptom
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan pune capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi infectată cu noul tip de coronavirus și declară că producătorii „Te cunosc de undeva!” nu au somat-o să-și facă testul pentru că COVID-19 pentru că nu a fost prezentă la filmări în ultimele 10 zile.

Frumoasa cântăreață a intrat în direct în emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3, joi seara, 18 iunie, unde a vorbit despre posibilitatea de a fi bolnavă după ce Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea au fost depistați pozitivi.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a declarat că nu a prezentat niciun simptom pentru că filmările show-ului de la Antena 1 s-au terminat de mai bine de o săptămână, în ultimele zile nefiind prezentă la repetiții, așa cum au făcut colegii ei.

Artista Andreea Bălan, despre posibilitatea infectării cu COVID-19

„Am aflat că există persoane infectate. Am fost anunțată de producători, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile și, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă. 

ADVERTISEMENT

Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel. Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testați, eu nefiind obligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile.

Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiții, pentru că după filmarea de atunci au mai fost repetiții la care eu nu am luat parte”, a explicat jumătatea trupei Andre în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, dezamăgit de presa care l-a arătat cu degetul

Marcel Pavel se află internat la Matei Balș de două zile, mărturisind că starea sa de sănătate este una bună, însă nu același lucru poate spune despre starea sa psihică, mai ales de când a aflat că este infectat cu noul tip de coronavirus.

Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” susține că oamenii îl arată cu degetul, în special anumiți jurnaliști care nu se dezmint niciodată și fac acuzații grave fără a le verifica înainte. Artistul declară că multe publicații „l-au desființat comportându-se ca niște hiene”. 

ADVERTISEMENT

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite și de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi TV m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!

Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului Matei Balș, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!”, a scris Marcel Pavel în mediul online.

View this post on Instagram

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL!?❤ P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN?❤?❤?❤

A post shared by Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) on

ADVERTISEMENT