Life

Andreea Bălan, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Ce a mărturisit vedeta

03.11.2020 | 19:20
Andreea Balan primele declaratii dupa ce a ajuns de urgenta la spital Ce a marturisit vedeta
ADVERTISEMENT

Vestea că Andreea Bălan se află din nou la spital i-a îngrijorat pe fani. Vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare cu privire la problemele ei de sănătate.

Andreea Bălan este foarte activă în mediul online, unde îi informează pe internauți cu privire la schimbările din viața ei, la proiectele în care este implicată, dar și la problemele cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Recent, după ce a ajuns la spital, frumoasa blondină i-a surprins pe urmăritori cu o nouă postare pe contul ei de Instagram, în legătură cu greutățile din viața ei.

Andreea Bălan, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Ce a mărturisit vedeta

Vestea că Andreea Bălan a ajuns la spital i-a întristat pe fanii acesteia, care au dorit să afle informații despre starea ei de sănătate. Pentru a-i lămuri pe internauți cu privire la întâmplările din noaptea precedentă, vedeta a postat o fotografie pe Instagram, alături de un mesaj.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a ajuns noaptea trecută la spital după ce a acuzat dureri abdominale acute. Jurata emisiunii ,,Te cunosc de undeva” a condus până la cea mai apropiată clinică privată, iar medicii i-au acordat imediat îngrijiri, aceasta fiind nevoită să își petreacă noaptea în spital.

,,Viața îți dă cât poți duce”, a scris Andreea în dreptul imaginii, iar reacțiile nu au întârziat să apară, fanii urându-i sănătate artistei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

viata iti da cat poti duce?

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Prin mesajul publicat, interpreta de muzică ușoară face trimitere, cel mai probabil, și la problemele din trecut. În urmă cu un an, artista a apelat la cezariană pentru a naște cea de-a doua fetiță, Clara Maria, dar a suferit un stop cardio-respirator, care a traumatizat-o. De asemenea, la un an diferență, a divorțat de tatăl fetițelor ei, George Burcea.

În prezent, fetițele acestora își petrec mare parte din timp cu mama lor, iar Andreea este o femeie foarte ocupată. Fetițele ei se văd o dată pe săptămână cu tatăl lor.

ADVERTISEMENT

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește. Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!”, a mărturisit aceasta.

ADVERTISEMENT