Life

Andreea Bălan, răsfățată de față cu toată lumea de noul iubit. E mai fericită ca niciodată

16.10.2020 | 08:59
Andreea Balan rasfatata de fata cu toata lumea de noul iubit E mai fericita ca niciodata
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația cu Tiberiu Argint, recent cei doi îndrăgostiți fiind surprinși pe străzile din București, la scurt timp după ce au cumpărat ceva de mâncare. Frumoasa blondină este răsfățată de noul partener de viață care nu ezită să-i arate ceea ce simte.

Mai exact, fratele prezentatoarei de la TVR Sonia Argint știe cum să se comporte cu o femeie și demonstrează că are din plin maniere. Bărbatul a avut grijă ca blondina să primească toate atenția sa, lucru care se poate observa dintr-o filmare surprinsă de paparazzii spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint îi deschide portiera artistei atunci când ajung în dreptul mașinii și nu se sfiește nici să care sacoșele de cumpărături. Ca un adevărat gentlemen ce este, iubitul Andreei Bălan urcă la volanul autoturismului, dovadă că vrea să-i asigure cântăreței tot confortul. Întreaga filmare poate fi urmărită AICI!

Andreea Bălan, răsfățată de partenerul ei de viață, Tiberiu Argint, în văzul lumii

Frumoasa cântăreață se pare că a tras lozul cel mare în ceea ce privește bărbatul de lângă ea. Andreea Bălan se poate declara o femeie norocoasă, fiind mai fericită ca niciodată de când a început relația amoroasă cu Tiberiu Argint, mai ales că nu se aștepta să se îndrăgostească atât de repede după separarea de George Burcea.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de ochii curioșilor și nu ezită să iasă în miezul zilei la plimbare. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” este în culmea fericirii de când iubește din nou, lucru care se poate vedea cu ochiul liber din postările din mediul online.

Dacă până de curând vedeta avea numeroase mesaje și postări cu subînțeles la adresa fostului partener de viață, iată că de ceva timp starea de psihic a artistei s-a schimbat radical. Și acest lucru se datorează fluturilor din stomac pe care-i simte de când l-a cunoscut pe Tiberiu Argint.

ADVERTISEMENT

„Cu cât ești mai fericit, cu atât ești mai frumos”, este una dintre postările făcute de blondină pe rețelele de socializare, care arată foarte clar că este îndrăgostită lulea, deși relația amoroasă nu are mai mult de 4-5 luni.

Jumătatea trupei Andre se concentrează mai mult pe partea profesională, în ultimele luni reușind să scoată pe piață nu mai puțin de trei piese și urmează să lanseze o melodie și împreună cu prietena sa de-o viață, Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Schimbările se pot observa și din versurile melodiilor sale, Andreea Bălan reușind să treacă cu capul sus peste separarea de actorul George Burcea care s-a produs oficial la începutul lunii martie. Cei doi urmează să divorțeze în instanță.

ADVERTISEMENT