News

Andreea Bălan, reacție acidă! Ce zice după ce a scris Dana Rogoz: “Mi-ar plăcea să gândească un pic mai mult”

30.03.2019 | 09:31
Andreea Balan reactie acida Ce zice dupa ce a scris Dana Rogoz Miar placea sa gandeasca un pic mai mult

Andreea Bălan se află în atenția presei încă de pe 4 martie, ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei cea mică. Complicațiile de pe urma nașterii fetiței i-au adus multe reacții din partea vedetelor care au luat la cunoștință subiectul. Printre acestea s-a aflat și cunoscuta actriță Dana Rogoz. ”Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan și am citit o parte din comentarii. Așa am descoperit că există mai multe femei care vor să știe dacă Andreea alăptează.”

Andreea Bălan, reacție acidă la cele scrise de Dana Rogoz

Dana Rogoz, mămică la rândul ei, a postat pe blog-ul său personal despre situația în care se află Andreea Bălan, lucru care i-a trezit interesul artistei. ”Dana Rogoz vorbește despre alăptare și răspunde mamicilor care m-au întrebat în aceste 3 săptămani în care am stat mai mult în spital, “Dacă alăptez”.

Aceasta a răspuns rândurilor scrise de actriță prin faptul că i-ar plăcea ca cei care comentează în mediul online “să gândească mai mult înainte să își exprime gândurile incipiente.” 

Dana Rogoz, despre comentariile primite de Andreea Bălan în mediile online
Dana Rogoz, despre comentariile primite de Andreea Bălan în mediile online

Dana Rogoz:” Nu înțeleg unde e limita!”

“Ele știu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viață, atât pentru nou-născut, cât și pentru mamă. Doar că aceste femei par să omită esențialul: starea de sănătate a Andreei.

Când știi că femeia era să moară la naștere, când știi că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operații importante și că a stat săraca mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înțeleg unde e limita! Chiar nu își dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?”, a fost mesajul Danei Rogoz despre comentariile agasante apărute pe rețelele de socializare ale Andreei Bălan, după naștere.