Life

Andreea Bălan, reacție dură la moartea bebelușului din Suceava: „Sunt complet șocată”

02.02.2021 | 16:18
Andreea Balan reactie dura la moartea bebelusului din Suceava Sunt complet socata
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a avut o reacție dură la moartea bebelușului din Suceava, care a fost înecat în timpul botezului și a ajuns în stare critică la spital. Cântăreața speră din tot sufletul că se vor lua măsuri în acest caz. 

Pentru că este o persoană sensibilă și este mamă a două fetițe, jurata de la „Te Cunosc de Undeva” a fost marcată de această tragedie și i-a criticat pe cei care sunt responsabili de moartea micuțului.

ADVERTISEMENT

Bebelușul avea doar șase săptămâni și a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost scufundat în apa din cristelniță, însă corpul lui nu a mai putut rezista.

Andreea Bălan, reacție dură la moartea bebelușului din Suceava

Andreea Bălan a avut o reacție extrem de dură legată de tragedia din Suceava, unde un bebeluș de doar șase săptămâni a murit după ce a fost botezat la biserica „Sfinţii Constantin şi Elena”.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este mamă a două fetițe, Andreea Bălan a fost foarte afectată de ce s-a întâmplat și a postat un mesaj critic la adresa celor responsabili de această tragedie, sperând că se vor lua măsuri de acum încolo.

„Este inadmisibil așa ceva în 2021 și sunt complet șocată! Condoleanțe familiei! Sper să se ia măsuri!”, a scris artista pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Preotul care a botezat copilul a fost suspendat din funcție

Preotul anchetat pentru uciderea din culpă a micuțului a fost suspendat din funcție, după cum a anunțat Biserica Ortodoxă Română(BOR) în această dimineață, la o zi după tragedia care a șocat pe toată lumea. Acesta nu mai poate oficia slujbe și ate activități religioase până la sfârșitul anchetei.

„Părintele de la Suceava este suspendat de la slujire, nu mai slujește până la finalizarea anchetei și dacă se dovedește a fi vinovat, fără îndoială, este un cetățean ca noi toți care va suporta consecințele”, a transmis Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, la Medika TV.

ADVERTISEMENT

Bebelușul a intrat în stop cardio-respirator după ce ar fi înghițit o cantitate mare de apă în urma scufudării în cristelniță. Micuțul a decedat în dimineața zilei de 1 februarie, chiar dacă medicii au făcut tot posibilul pentru a-l resuscita.

ADVERTISEMENT