Life

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea? Mesajul care i-a zăpăcit de tot pe fani

14.05.2020 | 10:35
Andreea Balan sa impacat cu George Burcea Mesajul care ia zapacit de tot pe fani
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan i-a băgat în ceață pe fanii ei cu un mesaj postat pe Instagram, iar mulți cred că s-ar fi împăcat în secret cu George Burcea.

Andreea Bălan, pe Instagram: „Să riști e mai bine decât să regreți”

Un citat postat de cântăreața din trupa Andre a reaprins scenariile despre telenovela vieții sale care a devenit subiect de dezbatere în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar trebui să divorțeze după ce se termină starea de urgență, căci acțiunea intentată de vedetă a luat o pauză din cauza pandemiei, însă nu mare ar fi mirarea ca vedeta să ajungă din nou în brațele actorului.

„Să riști e mai bine decât să regreți”, este textul care a stârnit atenția urmăritorilor ei de pe Instagram. Mesajul poate fi interpretat foarte ușor, și anume că Andreea Bălan ar fi dispusă să riște din nou pentru binele familiei sale, poate, de ce nu, să îi acorde o a doua șansă lui George.

ADVERTISEMENT

Artista a descoperit plăcerea gătitului în izolare

Andreea i-a permis, de altfel, în tot acest timp soțului ei să își viziteze fetițele. Acesta a fost acasă la artistă cu ocazia sărbătorilor pascale, dovadă că au acceptat să continue legătura strict de dragul micuțelor.

Cântăreața de muzică pop-dance a suferit foarte mult în urma divorțului, iar de mai bine de trei luni se ocupă de creșterea celor două fete, ajutată, ce-i drept, de mama ei.

ADVERTISEMENT

Pentru a mai uita de probleme, Andreea a început să facă vloguri pe Youtube alături de fetele sale prin care le prezintă fanilor ei tot felul de rețete culinare, căci în perioada de izolare artista a descoperit că îi place să gătească.

Rămâne de văzut dacă suspiciunile fanilor se vor adeveri sau nu. Ce-i drept, în ultima vreme atât ea cât și George nu s-au mai atacat în public, iar ăsta poate fi semnalul că s-a ajuns măcar la un armistițiu temporar dacă nu la o împăcare așa cum cred fanii celor doi.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Sa risti e mai bine decat sa regreti ?

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on