Life

Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei. Care este relația pe care o are cu Săndel

09.03.2021 | 09:52
Andreea Balan sa impacat cu tatal ei Care este relatia pe care o are cu Sandel
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dezvăluit că s-a împăcat cu tatăl ei, Săndel, cu care a fost în scandal în urmă cu mulți ani. Frumoasa cântăreață a mărturisit care este relația pe care o are în momentul de față cu părintele ei. 

Blondina a precizat că a îngropat securea trecutului în relația cu tatăl ei, care de-a lungul anilor i-a fost impresar și compozitor. Ruptura s-a produs din cauza unor sume importante de bani, însă ulterior cei doi au revenit la gânduri mai bune și s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

Artista și Săndel Bălan, care i-a compus foarte multe piese în timpul Andre, se înțeleg foarte bine și chiar se vizitează la momente importante de peste an. De altfel, tatăl Andreei Bălan nu a lipsit de la botezul nepoatelor sale, Ella și Clara.

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu tatăl el, Săndel Bălan

„Nu că ne-am împăcat, suntem foarte bine de mulți ani. Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani, doar că presa a speculat mult. 

ADVERTISEMENT

Nu, nu am fost certați pentru că nu am avut nimic de împărțit. Ne înțelegem foarte bine și îl iubesc foarte mult, și fără ajutorul lui la începutul carierei nu aș fi fost ceea ce sunt astăzi.  

Când am avut probleme de sănătate, a fost și tata alături de mine, și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea. 

ADVERTISEMENT

Și o să fie în continuare pentru că așa este firesc. Cred că l-am surprins și pe el că am pus o poză cu el în videoclipul piesei Amintiri”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Frumoasa cântăreață l-a avut aproape pe tatăl ei, Săndel Bălan, în toate momentele importante ale vieții, chiar și după ce formația avută cu Andreea Antonescu s-a destrămat.

ADVERTISEMENT

Impresarul s-a bucurat enorm când a aflat că cele două prietene au reluat proiectul Andre, Andreea Bălan fiind cea care a făcut primul pas spre această împăcare, după ce în urmă cu doi ani a fost la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT