Life

Andreea Bălan s-a lăsat dusă de val. Artista l-a sărutat pe Tiberiu Argint în văzul lumii

13.04.2021 | 15:47
Andreea Balan sa lasat dusa de val Artista la sarutat pe Tiberiu Argint in vazul lumii
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a lăsat dusă de valul iubirii și de sentimente, dovadă că l-a sărutat pe Tiberiu Argint, partenerul ei de viață, în văzul lumii. Blondina nu s-a sfiit nicio secundă că poate fi văzută de oamenii de jur. 

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an și încearcă să fie cât se poate de discretă, însă uneori mai uită și se simte exact ca o adolescentă. De data asta nu s-a mai putut abține și i-a oferit iubitul ei un sărut pasional sub privirile tuturor.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu apropierea neașteptată dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinse de paparazzi și au fost difuzate în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, potrivit viva.ro. Cuplul a oferit întregul moment la o terasă din Capitală, unde s-au simțit bine unul în compania celuilalt.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sărut pasional în public

Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți unul în preajma celuilalt, vedeta trăind clipe foarte frumoase. Andreea Bălan trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și nu-și mai face planuri pentru viitor, așa cum făcea până când s-a despărțit de George Burcea.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu este surprinsă sărutându-se pentru prima oară în public cu partenerul ei de viață. În urmă cu câteva luni Tiberiu Argint a împăcat-o astfel pe blondină, după o discuție aprinsă avută în mașină.

Pe de cealaltă parte, artista și actorul sunt în continuare în proces de divorț, solista dorind să primească custodia exclusivă și pensie alimentară retroactivă. Cu toate acesta vedeta și-a iertat fostul soț și se concentrează numai pe relația amoroasă pe care o are în prezent.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre se vede căsătorită pentru a doua oară, dar asta nu înseamnă că va face pasul în viitorul apropiat. Până când va păși în fața altarului Andreea Bălan trăiește prezentul și se lasă surprinsă de tot ce-i apare în cale.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

ADVERTISEMENT

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată.

Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mărturisit recent frumoasa cântăreață.

ADVERTISEMENT