News

Andreea Balan s-a fotografiat goală în casă, la 3 dimineaţa

Andreea Balan a renascut in bratele americanului Michael, care a reusit sa o faca pe blondina sa uite de Keo. Cei doi au relatie serioasa si petrec foarte mult impreuna, iar Andreea pare mai fericita...
15.08.2014 | 12:09

Andreea Balan a renascut in bratele americanului Michael, care a reusit sa o faca pe blondina sa uite de Keo. Cei doi au relatie serioasa si petrec foarte mult impreuna, iar Andreea pare mai fericita ca niciodata.

1

Cu un zambet care spune multe, Andreea Balan s-a fotografiat goala in cada. Si-a facut un selfie asaa ca putem doar sa presupunem ca americanul nu era si el langa ea.

2

“Un ceai cald si o baie fierbinte la 3 dimineata”, a scris blonda in dreptul pozei cu care a facut senzatie pe Facebook. Fanii au avut insa motive sa obiecteze: “pacat ca e prea sus facuta poza”, “Daca tot ai postat una in cada, posteaza si una goala cu acelasi zambet !”, “Si o partida de sex bun”, i-au raspuns fanii.

3

La scurt timp dupa despartire, atat Keo cat si Andreea au fost invitati sa participe la o emisiune de talente pentru copii. Ambii au acceptat, insa nu stiau ca producatorii voiau sa-i aduca la filmare in aceeasi zi.

Cand a auzit, Andreea a luat atitudine si le-a spus organizatorilor ca ea nu urca pe aceeasi scena cu fostul iubit si ca trebuie rezolvata cumva situatia. In cele din urma, la filmare a mers doar Keo.

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!