Life

Andreea Bălan se reinventează. Şi-a dezvăluit reţeta succesului

La 33 de ani, Andreea Bălan intră în casele telespectatorilor într-o nouă postură, cea de jurat în emisiunea „Ie Românie”, de la Antena 1.
26.02.2018 | 12:24
Andreea Balan se reinventeaza Sia dezvaluit reteta succesului

Andreea Bălan se poate lăuda că a reuşit pe toate planurile, şi professional, şi personal. „Cea mai mare satisfacţie a mea de până acum este aceea că am realizat tot ce mi-am dorit. Mi-am pus în minte nişte obiective şi, deşi nu ştiam cum le voi realiza, am făcut-o. Chiar şi lucrurile mai puţin plăcute ţi le atragi în viaţă în mod inconştient. Conştientă fiind de legea atracţiei şi de undele pe care gândurile noastre le emit în Univers, am testat să văd dacă tot ce am aflat funcţionează cu adevărat. Aşa se face că în anul 2014 mi-am făcut o listă cu dorinţe personale şi profesionale, pe care voiam să mi le împlinesc în următorii doi ani. Şi până la finalul lui 2016, începutul lui 2017, mi s-au împlinit”, explică Andreea Bălan.

Solista revine pe micile ecrane pe 1 martie, în postura de jurat, de data aceasta în noul show de „Ie Românie”, prezentat de Mircea Radu. „Nu poţi obţine un lucru dacă mintea ta trage în altă parte. Sau dacă te pierzi în detalii ori îţi petreci timpul la o cafea sau la film”, detaliază Andreea în www.click.ro.

Pentru viitor, Andreea este la fl de optimistă. „Trebuie să lupţi să menţii ceea ce ai şi să obţii şi alte lucruri. Anul viitor fac 20 de ani de carieră şi a fost foarte greu să mă menţin atâţia ani. Cel mai greu e să te menţii şi să te reinventezi de fiecare dată, să faci faţă unei noi generaţii de public care vrea cu totul altceva”, punctează vedeta.