Life

Andreea Bălan se săruta pasional pe malul mării cu noul iubit. Ce făcea George Burcea în tot acest timp?

07.07.2020 | 10:35
Andreea Balan se saruta pasional pe malul marii cu noul iubit Ce facea George Burcea in tot acest timp
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț, iar câteva luni după despărțire, artista s-a aruncat deja în brațele unui alt bărbat.

În timp ce cântăreața petrecea în Vama Veche, actorul distribuia cazuri sociale pe Instagram și posta imagini cu cele două fetițe pe care le are cu vedeta Te cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT

George Burcea păstrează distanță în ceea ce privește aparițiile publice și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copii.

Andreea Bălan la mare, George Burcea cu fetițele

Nici jumătate de an nu a trecut de la despărțirea de George Burcea, că Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele celebrei prezentatoare Sonia Argint de la TVR 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru că s-a dat liber la distracție, aflată de câteva zile pe litoral, jumătatea trupei Andre s-a gândit să facă o escapadă și în Vama Veche, căci în ultimii ani a fost prinsă în două relații lungi și nu a avut timp să trăiască viața la maximum.

Andreea Bălan s-a distrat în stațiunea de pe malul mării până dimineață, însă, la un moment dat, s-a agățat de gâtul unui tânăr necunoscut. Mai mult decât atât, cancan.ro i-a surprins în timp ce se sărutau cu foc, deși artista purta o perucă și o șapcă roz, ca să nu o recunoască lumea.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, George Burcea se afla în București, cu fetițele pe care le au împreună și posta cazuri sociale pe Instagram, unde îți ruga prietenii virtuali să doneze în cazul unui tânăr bolnav de leucemie.

George Burcea și-a rugat prietenii virtuali să facă o donație
George Burcea și-a rugat prietenii virtuali să facă o donație

Burcea a mai postat pe internet și imagini cu fetițele sale, pe care le divinizează și le vizitează săptămânal, plus că micuțele locuiesc și cu el câteva zile pe săptămână, cel mai probabil în weekend, când este liber de la teatru.

ADVERTISEMENT

Culmea este că pe 17 mai, blonda a postat un vlog pe Youtube în care susținea sus și tare că nu caută un nou iubit, deranjată chiar fiind de întrebarea unui fan despre acest subiect.

Andreea Bălan, divorț de George Burcea

Cei doi artiști au luat prin surprindere pe toată lumea după ce au anunțat la începutul anului că se vor despărți. Cel care nu a mai rezistat în relație a fost George Burcea, care după ce a explodat scandalul cu tatăl lui a făcut schimbări și pe plan amoros. Actorul nu s-a simțit suficient de sprijinit de soția lui și după mai multe scandaluri a ales să plece de acasă.

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin proces de divorț, căci varianta de separare la notar nu a fost pe placul niciunuia dintre ei.

“Am mai făcut un vlog în care am povestit cum gândesc, că mereu văd partea plină a paharului. Nu este ușor, este foarte greu. Sunt zile și zile, dar este foarte important ca atunci când te trezești dimineața, să te gândești că ești sănătos, sănătoasă, ai copiii sănătoși. Asta este tot ce contează. Apoi, toate greutățile trebuie luate pas cu pas. Și, foarte important, să nu ne lamentăm și să nu ne victimizăm, pentru că orice lucru greu trece. (…). Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. (…) Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a mărturisit artista, după scandalurile apărute.

Cântăreața a mai avut o relație cu Keo, care s-a terminat după 8 ani, după ce artistul a înșelat-o cu Missy.

ADVERTISEMENT