Life

Andreea Bălan și-a făcut planuri mari, după divorțul de George Burcea: „Mi-am dorit să ies din zona de confort”

05.08.2020 | 12:52
Andreea Balan sia facut planuri mari dupa divortul de George Burcea Miam dorit sa ies din zona de confort
ADVERTISEMENT

Divorțul de George Burcea, tatăl celor două fetițe care-i umplu sufletul de fericire, pare să fi fost de bun augur pentru Andreea Bălan, căreia îi merge de minune în ultimele luni.

Are o nouă relație care o împlinește, iar profesional lucrurile se mișcă din ce în ce mai bine, având în vedere pauza cu care s-au confruntat toți artiștii din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Ultima piesă a artistei, „Nu mai doare”, proaspăt lansată, se bucură deja de mare succes. Ca și celalte piese ale ei, și aceasta este inspirată din propriile experiențe de viață, din bucuria, dar mai ales din suferița ei.

George Burcea este istorie. Andreea Bălan are planuri mari

După luni întregi de suferință, frustrare, neputință și blocaje emoționale, Andreea Bălan a dovedit încă o dată că este o femeie puternică ce nu se oprește din drumul ei, indiferent de obstacole.

ADVERTISEMENT

“Muzica mea exprimă cel mai bine ceea ce simt. Azi, am pentru voi o piesă puternică despre acel momentul în care realizăm că nu ne mai pasă şi nu ne mai doare”, a scris artista pe Facebook despre noua piesă care se anunță a fi un mare succes.

Au fost luni grele pentru îndrăgita artistă. Și-a pierdut familia într-un timp foarte scurt și s-a trezit neputincioasă în fața unui tablou care nu mai putea fi reparat. Acum, trăiește o nouă poveste care pare să o facă fericită, este liniștită, iar pe plan profesional, tocmai a lansat o nuă piesă de care este foarte mulțumită.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind.

«Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură.

ADVERTISEMENT

Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică.

Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești”, a declarat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT