Life

Andreea Bălan și-a luat o țeapă de 90.000 de euro în urmă cu câțiva ani: „Au fugit cu banii”

Andreea Bălan a povestit care a fost cel mai dificil moment din viața ei din punct de vedere financiar. Vedeta a pierdut la vârsta de 26 de ani 90.000 de euro.
05.08.2022 | 11:01
Andreea Balan sia luat o teapa de 90000 de euro in urma cu cativa ani Au fugit cu banii
Andreea Bălan, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a fost sus, dar a știut cum este să fie și jos, atunci când proiectul Andre s-a încheiat. Cântăreața a povestit în podcastul lui Radu Constantin câteva dintre cele mai dure țepe pe care și le-a luat din punct de vedere financiar.

„Când ești mai sus, căderea e mai abruptă”

Vedeta Antenei 1 a pierdut 90.000 de euro după ce începuse să se repună pe picioare din punct de vedere artistic, la ceva timp de la destrămarea trupei Andre.

ADVERTISEMENT

Andreea a realizat atunci ce înseamnă să fii extrem de popular și cât de dură este căzătura când ești la un nivel înalt ca notorietate și ca situație financiară.

„Am realizat că atunci când ești mai sus, căderea e mai abruptă. Eram Andre, iar apoi a trebuit să îmi iau în piept cariera solo. M-am chinuit, a fost foarte greu. A durat mult. Tot timpul reinvesteam”, a povestit Andreea Bălan pe Youtube.

ADVERTISEMENT

După ce primii bani câștigați din trupa Andre s-au dus pe apa sâmbetei, a început să investească mai mult în ea. A stat cu chirie o lungă perioadă și a strâns din dinți dorindu-și o carieră solo.

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro

Nici nu bine s-a așezat la capitolul financiar că a venit a doua mare lovitură a vieții sale. A pierdut 90.000 de euro, dați pe un apartament în care nu s-a mai mutat niciodată.

ADVERTISEMENT

„A doua lovitură a fost când mi-am cumpărat un apartament. Am dat 90.000 de euro. Nu l-am mai primit niciodată. Au dat faliment, au fugit cu banii…

Și aia a fost. Era a doua oară când pierdusem bani în viață. Prima oară pierdusem când eram în Andre, dar asta a fost pe barba mea”, a declarat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Artista avea bani din participările la trei ediții Dansez pentru tine, două în România și una în Mexic. Blondina a mai zis că nu a fost singura persoană care a pierdut banii dați în acel apartament, care făcea parte dintr-un complex rezidențial. Peste o mie de persoane au fost în situația ei și nu au mai putut recupera niciodată sumele.

 

ADVERTISEMENT