Life

Andreea Bălan și-a urcat fetițele pe scena de la Sala Palatului: „Îmi venea să plâng”

Andreea Bălan a urcat pe scenă alături de fetițele sale. Artista a fost foarte emoționată și a mărturisit că micuțele dau deja semne că îi vor călca pe urme.
08.12.2022 | 11:01
Andreea Balan sia urcat fetitele pe scena de la Sala Palatului Imi venea sa plang
Andreea Bălan a concertat alături de fetițele sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a urcat fetițele pe scenă și a cântat alături de ele. Micuțele s-au descurcat de minune și au făcut-o mândră pe mama lor, care și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Andreea Bălan, pe scenă alături de fetițele sale

Andreea Bălan a fost invitatul special la concertul organizat recent de Iuliana Beregoi la Sala Palatului, iar artista nu a urcat pe scenă singură, ci însoțită de fetițele sale, iar fiica cea mare a știut toate versurile melodiei alese.

ADVERTISEMENT

„La primul concert, de la ora 15, a fost foarte emoționată și nu a cântat, stătea și se uita și nu-i venea să creadă cât de mulți copii erau acolo.

În schimb, la al doilea a cântat. Trebuia să mai avem unul, ne-am dus și la Palatul Copiilor, dar am încurcat ziua. M-a invitat nășica, Monica Davidescu, dar e pe 16, nu e pe 4”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că a fost foarte emoționată, mai ales că fetița sa i-a spus, deja, că își dorește să fie cântăreață atunci când va fi mare.

„Îmi venea să plâng, eram foarte fericită și îmi doresc foarte mult ca ele să-și urmeze visul, indiferent că este muzica sau altceva”, a completat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Andreea Bălan de sărbători: „În ianuarie, plecăm în vacanță”

Totodată, când vine vorba de perioada imediat următoare și sărbători, Andreea Bălan a explicat că va petrece Crăciunul în familie, în timp ce de Revelion va avea concerte.

Vacanța va veni abia în luna ianuarie, când solista, fetițele și mama sa vor pleca în Dubai, acolo unde anul acesta spunea că se gândește serios să-și achiziționeze un apartament.

ADVERTISEMENT

„De Crăciun suntem acasă, bineînțeles. De Revelion am concerte, iar în ianuarie, plecăm în vacanță. Plecăm tot în Dubai pentru că e aproape și e și cald. E varianta cea mai optimă pentru copii”, a declarat Andreea Bălan.

Totuși, chiar dacă multe vedete obișnuiesc să se întoarcă din vacanță cu multe cumpărături, nu este cazul Andreei Bălan, care a recunoscut că preferă să investească în viitorul copiilor săi.

„Nu facem cumpărături. Am tot ce îmi trebuie. Mai fac cumpărături online, iar în vacanțe mereu plec cu mama, așa că dacă vreau să mai dorm o oră, e mama tot timpul alături de mine.

Când ai doi copii și îi crești singură, trebuie să ai grijă de viitorul și să le construiești un viitor foarte bun în viață. Așa că sunt foarte cumpătată și nu cheltui”, a completat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT