Life

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, criticate de colegii de la America Express: ”Ce vrăjeală au ele în mașină?”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost criticate, marți seară, de către restul participanților de la America Express, în timpul probelor de pe Drumul Aurului.
01.02.2023 | 00:45
Andreea Balan si Andreea Antonescu criticate de colegii de la America Express Ce vrajeala au ele in masina
Din ce motiv au fost criticate cele două, de către restul echipelor. Sursa foto: facebook America Express
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă bună la America Express, drept dovadă invidia pe care au stârnit-o, în ediția de marți seară, printre restul participanților. S-a întâmplat în timpul unei probe de pe Drumul Aurului.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au stârnit invidii la America Express: ”Ce vrăjeală au ele în mașină?”

Fosta trupă ”Andre” și-a uimit colegii din competiția de peste Ocean când au ajuns înaintea lor, la o nouă cursă, după ce au plecat ultimele. Puya, soția lui, Melinda, sau Bie Adam nu s-au putut abține în a nu le critica.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cele două au reușit să ia înaintea adversarilor lor două sombrero cu pâine, pe care le-au dat la schimb cu flori, conform regulii jocului. Nu a fost o misiune ușoară, deoarece au fost nevoite și să care lucruri pe cap. De altfel, florile trebuiau tăiate.

”Când am ajuns, Andreele tăiau acolo de zor. Când au ajuns ăstea? Dacă s-a întâmplat ca o echipă care era în spatele nostru să fie atât de în față, asta se poate întâmpla și cu restul.

ADVERTISEMENT

Plus că mai urmează și alte ediții. Explică-mi cum se întâmplă asta, cum trec ele mereu când sunt în urma noastră”, își întreabă Puya partenera de viață.

Soția lui Puya: ”Sunt două femei cu sâni. Le ajută”

Melinda a oferit apoi o replică ușor tăioasă, dând de înțeles că frumoasele blondine reușesc să prindă mai ușor mașini pentru probe, datorită fizicului.

ADVERTISEMENT

”Sunt două femei, cu sâni. Antoneasca are de se văd la 15 cartiere, cealaltă la fel. Blonde amândouă, rujate, machiate, Andreea doarme machiată. Le ajută asta, ne-au depășit”, a răspuns Melinda.

Bie Adam: ”Calculat matematic, sunt sigură că nu aveau cum să ajungă”

Bie Adam a rămas și ea nedumerită și nici măcar matematic nu-și poate explica felul cum au ajuns artistele înaintea multora, plecând ultimele la start.

ADVERTISEMENT

”Ce vrăjeală au ele în mașină? Ele nu au limită de limită? Fizic, e imposibil să ajungi atât de repede. Calculat matematic, nu știu matematică, dar sunt sigură că nu aveau cum să ajungă”, a mai precizat și vloggerița.

De asemenea, invidia nu a întârziat să apară și din partea echipei compusă din Dinu și Jean Gavril.

”Nu vezi că au ajuns? Ele au plecat ultimele în cursă, sunt șmechere. Ele pe aici au venit”, au spus și frații Gavril.

ADVERTISEMENT