Life

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, speriate de reacția unui șofer, la America Express. Viața le-a fost pusă în pericol

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au speriat de un șofer, la America Express. Cum le-a pus bărbatul viața în pericol, în timpul probelor?
06.02.2023 | 08:00
Andreea Balan si Andreea Antonescu speriate de reactia unui sofer la America Express Viata lea fost pusa in pericol
Ce li s-a întâmplat celor două artiste, în timpul probelor de la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express nu este o competiție ușoară. Pe lângă probele dificile, pe ”Drumul Aurului” se mai află și momente care stârnesc panică echipelor. Ce li s-a întâmplat Andreei Antonescu și Andreei Bălan, fosta trupă ”Andre”?

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, panicate la America Express. Cum le-a pus un șofer viața în pericol

Un șofer le-a pus viața în pericol celor două artiste. Însă, fapta nu a fost făcută în mod intenționat, ci din cauza unei boli de care suferă bărbatul.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut pe roșu în timp ce se aflau, pe traseu, în mașina conducătorului auto. S-au speriat foarte tare când au observat că acesta nu are nicio reacție, iar la scurt timp au aflat că se confruntă cu o afecțiune numită ”daltonism”, care nu îi permite să facă diferență între culori.

”Omul chiar nu vedea semaforul, pe bune. Nu știu cum funcționează chestia asta aici.”, a declarat înspăimântată Andreea Antonescu, în ediția difuzată în seara de 5 februarie.

ADVERTISEMENT

”E un sentiment foarte amestecat de frică cu dorința de a ajunge (la destinație-n.r.”, a completat și Andreea Bălan, scrie Cancan.ro

Andreea Antonescu, însărcinată în timpul probelor de la America Express. Artista nu a știut

Toate peripețiile prin care au trecut cele două foste membre ale trupei ”Andre” s-au produs în contextul în care Andreea Antonescu avea un copil în pântec. Artista a descoperit abia acasă faptul că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Unele stări prin care a trecut în cadrul competiției de peste Ocean le-a pus pe seama oboselii și a stresului care i s-au acumulat. Consideră că fiica sa este o minune de la Dumnezeu, având în vedere orele nedormite, foamea, lucruri îngrozitoare mâncate sau alergătura, prin care a trecut la America Express. La toate acestea se adaugă și greutatea rucsacilor și condițiile dificile de dormit.

”Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show greu, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme…Dormeam maximum 4- 5 ore pe noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună. (..)

Practic, lucrurile pe care le mâncam eu atunci, le mâncau strămoșii lor. Lucruri urâte, foarte urâte. Nici măcar pofte nu am avut și e a doua sarcină prin care am trecut”, a povestit solista, la Xtra Night Show.

La finalul lui 2022, Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, devenind astfel mamă pentru a doua oară. Ea l-a făcut tată pe actualul partener, jurnalistul Victor Vrînceanu.

ADVERTISEMENT